-
lovexmegxlove
Miluju Miluju Miluju *14* *14* *14* *14* -
Super
Právě jsem dočetla "Velikost L "(ke které jsem se dostala úplně náhodou) a musím uznat, že to bylo opravdu suuuuper. Už se nedivím, že její tituly jsou vždy v knihovně vypůjčeny *4* -
moc dobrá
Cabotová je moc dobrá spisovatelka, četla jsem všechny díly princezniných deníků, Hrdinkou snadno a rychle, teď se chystám na druhý díl. Velikost L je taky super, už se těším na pokračování XL, ale Mediátor, to je bomba... Nádhera, má skvělou fantazii! Doporučuju *3* -
Princess Diary
Je úplne super!Mám ju hroooozne rada. Najmä jej knižky: Denník princeznej ♥ Píše strašne zaujímavo. Ako to robí? *4* -
Skvělá spisovatelka
Já jsem teď teprve dočetla první dil Mediátora a úplně mě to uchvátilo :) píše strašně čtivě. Vžijete se to děje a prožíváte to společně se Suze.
Skvělá spisovatelka, podle mě jedna z nejlepších :) -
JE NEJ!!!!
Meg Cabotová je ,,nejlepší" spisovatelka,co znám...
Dokáže psát tak, že mě její knížky vždy zaujmou. Připadají mi jako droga, dokud je nedočtu nemůžu dělat nic jiného.
Její knížka HRDINOU SNADNO A RYCHLE byla nejlepší(podle mě). Serii PRINCEZNOVSKÝCH DENÍKŮ čtu od prvního dílu a moc se mi líbí. MEDIÁTORA začínám teprved číst, ale musím uznat, že i tato série knih je ohromující. *4* -
Skvělý
Souhlasim s xxx, mě to přestalo bavis asi po 6 dílu *1* Jinak si určitě přečtěte Mediatora, je to nejnej řada knih *14* -
Skvělá spisovatelka
Podle mě je to úplně skvělá spisovatelka a její romány o genovské princezně jsou dokonalý. Díky moc *1* -
-
Re: Skvělá spisovatelka
npo možná tak první tři .. potom už je začalo být až moc nudný a čím je genovská princezna starší, tím se mi zdá, že je nerozhodnější *13* .. začíná to být nůůďo -
-
Re: Re: Skvělá spisovatelka
nj, me se to taky zda cim dal tim nudnejsi.. bohuzel.. ale stejne je skvela spisovatelka, prectete si treba jeji serii o mediatorovi...
-
-