-
*14* *14* *14* *14*
-
Milý Michale,
přejeme Vám ať se vše podaří a můžete se zase toulat přírodou na kole i na běžkách. Vaše cyklotoulky nám moc chybí, byly pro nás mnohokrát inspirací. Hodně štěstí. -
Chybí mi Vaše cyklotoulky a uvádění koncertů v Plzni v Malé synogoze, ale i jinde. Koukejte se co nejrychleji dát do kupy. Držím všechny palce co mám.
-
Milý Michale, čeká vás náročná zkouška, ovšem věřím, že vše dobře dopadne. Můj tatínek byl ochrnulý 9 měsíců, také jako "vedlejší" komplikace a silná vůle ho postavila zpět na nohy. Je to již dřív, a jelikož dnešní medicína je o moc vepředu, vy to zvládnete! Hodně štěstí *3*
-
Dobrý večer pane Michale,
můj syn Michal (37 let) je vám velice podobný, jste jak jeho dvojče.
Moc ráda mám vaše Cyklo- a Běžkotoulky. MOC držím palce, ať vám vše dobře dopadne a zase se touláte přírodou. -
mam vas rada miso mas deti
-
Dobrý den pane Jančaříku.
Vzhledem k Vaší pozitivnosti si myslím, že jste přímo ideální pro šíření myšlenky Adato Paradigma.http://adato.cz/hearth/ -
-
......!!!!!!
-
-
Dobrý den Michale, viděla jsem Vás v televizi s čarokrásným borderteriérem. My máme bordíka 2 roky a není krásnějšího pejska. Před tím jsme měli jagteriéry, ale to je nesrovnatelné.
Ať Vám Rudla dělá jenom radost.
Nany