-
Zdravím všetkých priaznivcov i nepriaznivcov pána Milana Chladila. Niekto ste tu napísali, že neznášate jeho piesne a že sú odpad a že je nemoderný. Je to váš názor, ale ja nesúhlasím. Pán Chladil nikdy nebol odpad a ani jeho piesne. Ja som priaznivec pána Chladila a som mladá generácia, nežila som v jeho dobe mohla by som mu byť vnučka, ale jeho piesne vždy mali srdce boli o láske aj o živote. Súhlasím tu s niekym kto napísal, že dnešná hudba a dnešni rýchlo kvaseni "speváci" sú odpad pána Chladila už nikto nenahradí. A že vyšiel z módy áno veď už by mal cez 90 rokov a čo akože ma byť? Vy o pár rokov nevyjdete z módy?? Píšte si tu čo chcete v svojej dobe bol pán Chladil veľká hviezda, mal krásny hlas, talent a bol aj veľký fešák a sympatický chlap.. . Ja ho obľubujem a vôbec sa za to nehanbím a stojím si za ním tak ho prosím neuražajte.....
-
Vážení přátelé, nemáte někdo písničku "Mám lásku zasněnou" zp. Y.Simonová, M.Chladil.
Autor:Miroslav Kokoška Text: Jiří Aplt Název: Mám lásku zasněnou
Stopáž: 3:42
Zpívá: Yvetta Simonová, Milan Chladil
Hrají: Orchestr Karla Vlacha Řídí: Karel Vlach
Natočeno: 1979
Vyrobeno v: ČSRo Praha
Vřelé díky za jakoukoliv zprávu. -
-
Už jsem Vám ji přece poslal? J.
-
-
PISNIČKY MILANA CHLADILA I YVETTY SIMONOVÉ SE MĚ MOC LÍBÍ..JE MĚ UŽ 60LET A DOPOSUD JSEM NESLYŠELA OD NICH PÍSNIČKU ,NEVÍM JAK SE JMENUJE,BYLA BYCH RÁDA,KDYBY MĚ NĚKDO ŘEKL JEJÍ NÁZEV,PROTOŽE JE MOC HEZKÁ . a zpívá se tam ...naše město ještě spí..je to nádherná písnička a byla bych ráda,kdyby mi někdo řekl její název..Tak se mějte všichni nádherně a děkuji..VLASTA
-
-
Ta písnička se jmenuje Ráno řekne pojďte dál. *4*
-
-
napsal jsem třicátej komentář!!!!!!!! *1*
-
nemusí, ale někdy jo
-
´: :W8 *8* *8* *8* nelíbí se mi jeho písničky
-
-
Tak je neposlouchejte.U mě je to Pan Zpěvák č.2.hned po R.Cortésovi.
Tochu jsem jej taky znal.Kdyby se nevěnoval těm volovinám ale pořádně
zpěvu a učil se jazyky,tak by "mistra strčil nejmínˇ 100 x někam.
Poslechněte si jeho jedinou anglickou nahrávku" Hello Dolly",možná
změníte názor.J.H. -
-
To, že by pán Chladil mal na to, že by prevalcoval mistra to súhlasím, ale ja o pána Chladila viem, že on o to nestal. Miloval spev, fanúšikov, bol milý a veselý a jemu to stačilo bol spokojný tak ako bol, ale je pravda ze mal na viac....
-
-
-
Kritici ale mají pravdu! Milan Chladil už prostě vyšel z módy!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
A to je kritika, že vyšiel z módy každý raz vyjde z módy vo svojej dobe bol hviezda dnes by mal cez 90 rokov tak čo?
-
A co je podle Vás v modě?.Ta Pa hudba nic neříkající,žádná melodie,rytmus,vulgární texty,žádné frázování.hudební nápad,prostě nic.
Pouze kravál.J.H.
-
-
*15*
-
*7*
-
*1* *2* *15* *14* *5* *6* *8* *13* *11* *16*