Přejít na výpis diskuzí

Monika Elšíková

OSOBNOST 28.1.2013 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni, jak tady píšete musíte mít vymyté mozky...volili jste totálního hulváta a ožralce...podle toho také vypadají vaše příspěvky...bohužel:-(
  • Monika Le Fay, vlastním jménem Monika Elšíková, je autorkou prohlášení, že p. Zeman není a nebude jejím prezidentem. V pořadu ČT24 (út 29.1.2013, od 22:31h) mj. prohlásila, že se k vítězství „prolhal“. V předvolební kampani obou kandidátů padala silná slova a zřejmě i lži.V TV debatě paní Lefajová prohlásila, že jí nejde o to, aby se místo p. Zemana stal prezidentem p. Schwarzenberg, že jí jde o slušnost a pravdu atd ...
    FAKTA: Monika Le Fay, dosud řežisérka, je editorem knihy (vyd. 2012) – sborníku přání od celebrit Karlu Schwarzenbergovi. Knize dala název „Milý pane kníže - Karlu Schwarzenbergovi k 75. narozeninám“. Šlechtické tituly byly zrušeny jedním z prvních zákonů 1. čs. republiky ještě v roce 1918. Karel Schwarzenberg se narodil v r. 1937 JAKO OBČAN, ne jako kníže. Kdo a kdy z oprávněných osob (teoreticky např. anglická královna či brunejský sultán) mu udělil titul kníže, že ho Monika Fajová používá ? – NIKDO NIKDY. Monika LeFajová již v názvu knihy LŽE. Pí.LeFajová říká, že sepsat takovou petici je její demokratické právo.
    FAKTA: Demokracie je slovo řeckého původu a znamená: vláda lidu.
    Prezidentské volby 2013 proběhly tím nejdemokratičtějším způsobem – přímou volbou všeho lidu. Před volbou bylo výsostným právem pí. Fajové podporovat kohokoliv.
    Po demokratické volbě se menšina podřizuje většině. Její konání je začátkem ANARCHIE. Pí. LeFajová prohlašuje, že volba nebyla demokratická.
    FAKTA: Vládne nám vláda, v níž jsou členové strany, která NEKANDIDOVALA VE VOLBÁCH a nepřekročila tedy 5 % hranici dle zákona nutnou pro vstup do poslanecké sněmovny. (Jaká ironie – strana pár členů jen pro sebe sama, kterou NIKDO, ALE OPRAVDU NIKDO NEVOLIL, se nazve Lidem !) Ne kampaň pana Miloše Zemana, ale účast strany LIDEM ve vládě je nedemokratická. V této vládě byl a je p. Karel Schwarzenberg a zjevně mu nevadí tento stav nemající v demokratických státech precedens.
    Paní LeFajová veřejně lže a nevadí jí SKUTEČNĚ NEDEMOKRATICKÉ vládnutí v tomto státě. Vzhledem k její inteligenci a vzdělání dovozuji, že jí nejde o právo a demokracii - MÁ JINÉ, TEMNÉ ZÁJMY.
    Tak jako pí. Fajová iniciovala petici, já vyzývám všechny demokraticky smýšlející občany ČR, ať již volili toho či onoho kandidáta či nevolili vůbec:
    Nekupujte knihy, CD a DVD, nechoďte na představení, nesledujte pořady autorky Monika Elšíková-Le Fay a dalších signatářů její NEdemokratické petice!!
  • "Demokratko" Elšíková , říká Vám ten pojem něco při Vašem Famáckém vzdělání ??Asi těžko ! Vy jste specialistka na
    idoly, že ?? Napřed Havel, ten Vám umřel, tak jste se naprosto nekriticky upnula na Schwarzenberga !Tak slibně to po 1. kole vypadalo, že ! Ale lidé nejsou hloupí,Elšíková ! S vymýváním mozků je konec, Váš Karel prostě prohrál a každý průměrně inteligentní člověk to vezme na vědomí !Mě také nevoněl Váš Havel, nikdy bych ale neřekla, že není a nebude mým presidentem !
    Karel nebyl dobrá volba, i jako ministr zahraničí této zemi škodí, nikoliv prospívá ! A škodil by dál, ve velkém !!
    Prý se Zeman na Hrad prolhal ! A co Karel - ten zapřel i Hanákovou, že s ní nemá nic společného ! Kalousek s Drábkem strávili volby v nějaké noře, aby nebyli spojováni se Schwarzenbergem !A média nakloněná Karlovi celou dobu Zemana pomlouvala, z Karla dělala boha se svatozáří!Schwarzenberg je prostě předseda TOP 09, strany přeběhlíků a škůd10 mil obyvatel, místopředseda Nečasovy vlády s 8% podporou !!
    Vy se zřejmě řadíte k té "elitě" nad těmi 10 miliony, takže pro Vás by Karel byl skutečně ideální !Ale otevřete oči Elšíková ! Jste také spodina,na vyvolenou elitu si jen hrajete, ti Vás mezi sebou trpí naoko, jste jejich služka!Nedělám si iluze, že jsem vás přesvědčila.
    Hloupí lidé prostě byli, jsou a budou - a vy k nim patříte !
  • Demokracie a svobodné volby jsou od toho, aby si lidé zvolili své představitele. Kdo to nechce respektovat není demokrat, ale "totaliťák". Kdo neumí repektovat jiný názor, názor většiny, nechť neexhibuje ve veřejné televizi kterou si platím i já - občan a neuráží vítěze a zpytuje svědomí proč jeho kandidát uspěl tak málo, i když ho všichni tlačili, až jej vytlačili tam, kde ho nechtěli mít. Pan KS si totiž svými výroky a schopnistmi nezaslouží reprezentovat tuto zem. Místo zklidnění a respektu, zaséváte paní režisérko neklid a hrůzu, čož bohužel svědčí o Vaši netoleranci. Občan této republiky, který respektuje volbu pana Zemana prezidentem této země.
  • Takže česká Elšíková, žádná Le Fay? Hm, obávám se, že vám chybí smysl pro dnešní realitu, pro jistý humor a nadsázku. Jak potom můžete stvořit jakékoliv dílo, máte-li jednostranný pohled? Jednu maličkost - špinavé praktiky, ale dokažte, že zrovna onen pranýřovaný inzerát nezadala vaše klaka, aby poškodila protikandidáta a v den volen všem halasně sdělila, jaká je to špína?! *8*
    • Naprosto se ztotožňuji.Kde tato osoba vzala tu drzost, navíc veřejně vystoupit v televizi.Její" díla" spojena s p.Havlem nemohl nikdo jiný realizovat.Senilního dědka,který si nechává říkat kníže nemůže podporovat žádný slušný člověk v této zemi.To zřejmě ona není schopna pochopit.Co by mohla jinak vytvářet.
    • Omluva: v den voleb. Jen dodám, i já jsem zažila předešlý režim, Pražské jaro (to jste sotva vnímala svět, že?), poznala, jak vypadá výslech na StB! Myslíte, že jsem mimo realitu a nemám co s čím srovnat? Na BL napsali, že média stvořila z KS simulakrum, neexistující idol, naopak z MZ to nejhorší, co tu máme. Ale pokud srovnám vzdělanost, přehled, schopnost reagovat, vaše simulakrum nemá šanci. Kromě toho, že za celou politickou kariéru KS nehnul pro občany prstem, hlasoval proti jejich zájmům, přihlížel korupci a sbíral funkce coby maskot čehosi, usínal i v EP, je to starý pán, který skutečně nezvládne roli prezidenta. A byl-li demokraticky zvolen většinou MZ, je prostě prezidentem země, ať vy a pár dalších tvrdíte cokoliv. Těším se na trestní oznámení, které v souvislosti s inzerátem v Plesku chtějí někteří podat, pravda bude možná hodně zajímavá!
  • *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • "Zvítězit pomocí lží a estébáckých metod je Pyrrhovo vítězství," uvedla Le Fay.
    Hrozně by mě zajímalo jak můžete ve svém věku psát něco o STB.
    Mě je skoro tolik co Vám a můžu říci že jsem prožil naprosto normální
    život i jako dítě a nesnažte se mi to vyvracet !!! Pokud se Vám nelíbí jak dopadly volby sepište si ten manifest utřete si sním pr--l a táhněte !! Velkospisovatelko dokumentů.
    Chováte se jako chudáci a nedokážete uznat že Váš malý význam tímhle neznásobíte !!
  • Vážená paní Le Fey, pokud se Vám nelíbí Náš demokraticky zvolený prezident, pak Vám nikdo nebrání aby jste si sbalila svým pět mega
    a vypadla z tohoto státu. Jen mu tím prospějete.
    • Plný souhlas,co je to za životopis?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit