Přejít na výpis diskuzí

Monika Zajícová

OSOBNOST 19.3.2015 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Zajícová, nesouhlasím sice s Vaším honem na "šmejdy", protože je to vlastní vůle účastníků. Ráda bych Vám předala podnět mnohem zajímavější. Jedná se o praktiky společnosti UPC, která zasahuje do života všech jejich klientů. Do domácnosti si je sice nepustíte, ale oni Vám tam stejně vniknou. Nejenže mění platby, komunikují s klientem prostřednictvím telefonu(klient platí) nebo internetu. Připravila jsem si podklady pro ČOI, ale asi by to bylo velmi složité. Obracím se na Vás. Pokud Vás tento podnět zaujal, ozvěte se. Děkuji
  • Paní Zajícová vy jdete kvůli reportáži i přes mrtvoly jen aby jste měla práci dokážete použít i agresivitu a násilí a měla senzaci pro vaší tv viz. napadení Vaší osobou naší recepční, která utrpěla pohmožděniny a po vašem fyzickém útoku jsme museli recepční odvézt do nemocnice a nyní bude min. 14 v pracovní neschopnosti. Takto se chovají reportéři?
    • Milý Ramusi,
      kromě toho, že lžete, jste se zapomněl podepsat a dodat, k jaké společnosti patříte. Dodám za Vás: jde o společnost BNM, která pořádala v pražských Holešovicích (a mnohých pronajatých sálech po celé republice) předváděcí akce, prodávala seniorům údajně zázračné léčebné přístroje za desítky tisíc korun, pochopitelně se zázračným účinkem.
      Mimochodem: je zvláštní, že Váš kamerový systém žádné napadení recepční nezaznamenal, i to, že zmíněná recepční bez problémů seběhla pět pater a utekla do garáží. Ostatně, věc prošetřovala policie a překvapivě nic z toho, co tvrdíte, nepotvrdila.
      S pozdravem
      Monika Zajícová
    • Tak nevim, co si myslet, ale jedno vim jiste: mame nejlepsi zdravotni peci na svete. Posudte sami, kde jinde se da marodit 2 tydny kvuli modrine... A je jeste ke vsemu uplne jedno, kde a jak jste k ni prisli. Uveri vam jakoukoli historku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit