Přejít na výpis diskuzí

Natascha Kampusch

OSOBNOST 4.7.2015 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaj chudak holka ta toho ma prozity zatim co by si pisete na zed jak co prozivate tak tahle holka ta muze vy pisete jenom blbosti
  • Vi tady vsichni pisete jak si vimysli treba o tom sexu a tak ale skuste si predstavit jakej to musel byt pro ni teror a jak by jste se cejtily vi jenom si to uvedomit.
  • Pry se chysta napsat dalsi knihu.
  • Zprvu k politováníhodná dívka, teď je to jen další celebritka, která si až moc užívá slávy. Jsem zvědavá s čím ještě přijde, až jí zase dojdou prachy.
    • Děláš si ze mě srandu? Myslím si, že by dala nejraději všechny své peníze za to, aby prožila své dětství např. jako ty nebo já. Lidé jako ty si neuvědomují, jaký teror musela zažít, akorát kritizují a pohrdají tím.
      • Já si nedělám srandu, to je holý fakt. Neberu jí, že si prožila peklo, že to má do konce života apod. Tady jde o to, že značně využívá toho, že byla unesená. Každý jiný by se zdejchnul do jiného státu a snažil se medím skrývat, kdežto ona ždíme Rakousko z peněz, nechává se zvát do každé televizní show, když se o ní chvili nemluví, vytáhne něco nového ohledně jejího únosu apod. Nejdřív tvrdila, že se svým únoscem moc sexu neměla, pak když se natočil film podle jejích pamětí, ve kterém bylo sexu dost, tak řekla " Přesně takhle to bylo". Moc okaté.
        A plno věcí okolo.

        Třeba vyměnila, ale teď se tolik cpe do těch medií, že už jí nikdo nelituje, protože z svého utrpení jen těží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit