Přejít na výpis diskuzí

Olga Čuříková

OSOBNOST 14.5.2008 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Olgo,
    našel jsem si Vás na internetu a chtěl bych Vás tímto pozdravit, poděkovat za moderování Vlaštovky a za Váš fantasticky lidský přístup ke mně jako jeho účastníku v závěrečném pořadu soutěže 10x kolem měsíce. Tehdy jsem v něm přednášel básničku, kterou jsem svedl dobře 2x nanečisto, ale zadrhl se při živém vysílání. Nikdy jsem na Vás nezapomněl a přeji Vám vše nejlepší. Upřímně se raduji s Vámi za vše, co Vám život připravil v tom nejlepším slova smyslu. Dozvěděl jsem se, že sbíráte do svého osobního archivu fotografie, pokud byste neměla z uvedeného pořadu, mohl bych vám je poslat přes PC, pokud byste mi sdělila Váš email. Přeji Vám opožděně vše nejlepší k 81. narozeninám a držte se! Buďte tu co nejdéle - s námi Vlaštovkáři tu však zůstanete na věky! Navždy vděčný Jindra Fajt
  • Vazena pani Olgo,
    nikdy jsme se osobne nesetkali , znala jsem jen vaseho tatinka, ktery k nam jezdil k memu dedovi ktery byl jeho bratr.
    Moje maminka se jmenovala Bozena Sklenarova roz.Curikova ale bohuzel zemrela v roce 1970 a vas otec byl pritomny pohrbu coz jsem byla velice rada, nikoho jineho z matciny strany jsem tam nevidela.
    Nezlobte se na me ale jak clovek starne tak vzpomina spise na stare veci nez nove.
    Preji vam hodne zdravi a nezlobte se na mne jsem vlastne vase vzdalena pribuzna a presto jsme nemeli moznost se nikdy setkat.

    S pozdrave Jelena Vrba
  • Milá paní Olinko
    Gratulace přání všeho nejlepšího k Vaším dnešním narozeninám!!! *4*
  • Dotaz.

    Vážená paní Čuříková,

    dovolte, abych se nejdříve představil. Jmenuji se František a zabývám se osudy účastníků 1. světové války. Jsem také rodák ze Žiželic. Prosím o sdělení, zda někdo z Vaší rodiny byl v této válce.
    Děkuji a přeji Vám příjemný večer.

    František Steklý
  • Milá naše Olinko

    k Vašim dnešním narozeninám hodně zdraví, hodně síly a dlouhá léta - na Vás se nezapomíná!!
    Přeje Zdenka z Brna *3*
  • Olga Čuříková

    Milá paní Olinko
    Přání k Vaším narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví.
    Nezapomnění uvádění pořad ČT" Vlaštovka" *4*
    • Re: Olga Čuříková

      Opět všeho nejlepšího k narozeninám 2010.
      Šťastný nový rok 2011. *4*
  • osobnost

    škoda,že zatím nikdo nepřispěl s příspěvkem.Pani Olga byla dobrou hlasatelkou škoda,že už nevysílá,bylo hezké její pořady sledovat I POŘADY PRO SENIORY *3* *15*
    • Re: osobnost

      Je to velká škoda, jenže paní Olga byla a je DÁMOU a tak se nebude handrkovat v ČT o své mizerné křeslo, odkud by ty důchodce rádi vykousali jiní a jiné. Raději se stáhla do ústraní a tráví čas ve svých milovaných Malenicích a taky se svojí "útulkářskou" fenkou Bertou.
    • Re: osobnost

      Drahá paní Olinko, setkaly jsme se jen dvakrát osobně, a teď právě poslouchám Váš pořad PERISKOP na své milované "dvojce". Jede písnička, proto odbíhám ke svému compu, abych Vás pozdravila a vyjádřila tak i svou lítost nad tím, jak teď, až na pár, zato skvělých,výjimek,je náš současný rozhlas z o u f a l ý, co se týče češtiny a výslovnosti, včetně artikulace. Protože si to chci užít, letím zase poslouchat a srdečně Vás zdravím. Míla Havelková.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit