Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Liška

OSOBNOST 29.10.2010 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane magistře,
    je to Váš neúspěch, Vaše neschopnost a svádět cokoliv na pana profesora Klause, tak tento Váš slovní obrat vykazuje absenci jakékoliv soudnosti.
    Naopak Vaším problémem je fanatismus vložený do frází, které nemají logiku, což se ostatně projevilo, díky bohu, totálním propadem do neúspěšného volebního výsledku.

    JUDr. Jindřich Růžička
  • Liško,ty ubožáku proč by prezident nejel do Soči.Mluv jenom za sebe,né za občany.Ty zelený tatrmane,doufám že se do sněmovny nikdy nedostaneš,jak ten pitom.c Bursík s tou svoji káčou. *1* *15* *2* *4*
  • Chlastání v poslanecké sněmovně vám nevadí?Prezident netvoří zákony ale opilí až ožralí poslanci bohužel ano a to vám je zřejmě jedno,ani se nedivím že je tady takový právní paskvil který vlastně vy svým způsobem omlouváte.Se zelenými nemá cenu vůbec polemizovat.
  • VŠECHNO CO JE ZELENÉ JE TREFENÉ.TENTO SOPELA BY NEJPRVE MĚL DOKÁZAT CO DOBRÉHO VYKONAL,UŽITEČNÉHO UDĚLAL.Přiřadil se k zeleným nichtsmachrům.Je to další z čeledi parazitů-škůdců.Tyto zmetky nemám rád.Nerad platím z daní něco co není užitečné.B8X
  • kdo to je ten liška?

    BÝVALÝ soudruhu zelený poslanče když vás vidím v tv velmi se divím jak jste se mohl tím poslancem stát.
    poslední tlachání kdy jste se OTÍRAL o pana prezidenta profesora Klause to bylo opravdu VELMI UBOHÉ!
    starejte se radši o svoje potomky pokud nějaké máte a doplňte si všeobecné znalosti.
  • VOLIT VÁS NEBUDU ZELEŇÁCI

    Ondřej Liška není ani zas tak odbrý politik. Strana zelených byla založena kvůli tomu aby podporovala zeleň. A přitom hlasovala ve sněmovně ( ještě když tam byla ) o devastaci přírody a postavení radaru v Brdech. Takže zelenáči VÁS VOLIT NEBUDU !!
  • nemocna hlava

    Nech si vycistit hlavu-magore

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit