-
Happy Birthday!
Vše nejlepší, krásná a inspirující vílo... -
Happy B-Đay
přeJu wšechno NeeJ x) <3
ona je užasná! x) -
.
http://ajischi.blog.cz/ *3* -
nawstivthe muj blog
Awooj!!plss jukněte na můj blog!!
www.hanna-beth-nejj.blog.cz
budu stráášně mooc ráda!!jestli tky nějákej máte tk mi napište do profilu a klído juknu nb se podivam *5*
pp *5* -
Scene blog.
www.scene-muffins.blog.cz -
cheš něco víc?
chceš se o Audrey dozvědět něco víc nebo se podívat na novinky? :) zavítej na http://audrey-daily.blog.cz/ snad nejnovější blog o téhle princezně,která je čímdál více dospělejší :) a už není tolik drsná jako bývala :) -
-
Re: cheš něco víc?
ja bych chtela vsechno vedet oni co posloucha atd *14* -
Re: cheš něco víc?
a abych nezapoměla - jsou tam všechny photoshooty roku 2009 a pokud nejsou napište,které chybí :)
-
-
CO TO JE? =O
Tahle "holka" je naprostá katastrofa!Co to má na tý hlavě?? =O Strašný! A nejhorší na tom je že je jí 24 a už z toho asi nevyroste! :D -
-
Re: CO TO JE? =O
Já jí mam celkem ráda.Ty růžový vlasy sou divný,ale když se jí to líbí...Maj teda kráááááááááásnou barvičku,ale na hlavu bych si to nedala.Když sem si prohlížela její fotky,tak mě z tý růžový boleli oči xP -
-
Re: Re: CO TO JE? =O
když jsem viděla Audrey poprvé řekla jsem si : co to proboha je?? tohle existuje?? ten piecing v noce a ta barva vlasů?? božee...
ale teď? mám ji moc ráda,protože je taková jaká je a jaká chce být ;) a navíc se moc dobře stará o svoje fandy,takže niak namyšlená taky není *14*
-
-
Re: CO TO JE? =O
chtela bych videt tebe, ma nahodou skvely styl!! podivej se do zrcadla! *7* -
-
Re: Re: CO TO JE? =O
Když se kouknu do zrcadla vidím krásnou,inteligentní a chytrou (atd..) slečnu..Radši se tam koukni ty a nebo stačí když se koukneš na jednu její fotku (týhle zrůdičky) a máš to jako zrcadlo...Kdo to kdy viděl růžovou hlavu..Vypadá jak šlapka a taky od toho daleko mít nebude!!! Fůůj taková blitka -
-
Re: Re: Re: CO TO JE? =O
helee...audrey je aspon originalni.... -
Re: Re: Re: CO TO JE? =O
Eheh :D Jo souhlasim s tebou :D K šlapce vzhledově nemá daleko *1* -
-
Re: Re: Re: Re: CO TO JE? =O
to bylo možná dřív *3* ale teďka v celku změnila styl - a když ji teda nemáte rádi,tak co sem chodíte? *1* nechápu tyhle lidi *1* asik nejste tak inteligentní jak píšete *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CO TO JE? =O
souhlasím stebou... když se lidem nelíbí určitý člověk tak proč chodí na jeho stránky a píší sem... nikdo kvůli vám nezmění názor jenom proto že vy chcete ! *13*
jinak Audrey Kitching je ta NEJ NEJ NEJ scene kterou "znam"... je mim velkym vzorem *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Vše nej
Aundrey, přeji ti vše nejlepší k tvým narozeninám!! *14* *14* -
Všechno nééj x)
Všechno nej k narozeninám Audrey !!
Tahle scene queen má super styl a její fotky sou krásný tak ať jí to vydrží x)
*3* -
Happy birthday !!
Veselé narozeniny *14* *5*
Já tuhlenctu modlku aten styl prostě Ž3Růůů *15* *14* !!! Tohle je nejfic borka !! Jdu ji popřát k narozkám i na můj blog x) Když tak se stavte xD> crazy-story.blog.cz *5*