-
Hodně štěstí k narozkám : )
-
Sárinko kde bydlíš že bych přijel za tebou se podívat že jsi malá to se mi líbí a já mám 167 a určitě spolu budeme chodit když se seznámíme
-
je
strasne vysoka 183 maxi zena :D -
-
No ty tomu tak rozumíš. Od 180 cm to právě začíná být super. A ještě když jsou k tomu ultradlouhý nožky, tak to je teprve paráda *3*
-
jakapa maxi zena (kdyby mela aspon 195 tak nerikam), ja bych chtěla mit aspon 180 cm, abych nebyla takovej trpaslík! mam 164 a prijdu si strasne mala... chci byt jako ona vysoke holky letej =) *7*
-
-
Brooke...
Brooke se mi moc líbí ve filmu Modrá Laguna! A hrála i v seriálu Hannah Montana, mámu Hanny! *15* -
hezká
moc hezká -
tak...
Tatum O Nealová...
..(kamarádka nebo co),Michaela Jacksona je bývalá manželka tenisty Johna McEnroe a aby toho nebylo málo bývalá snoubenka Jacksona Brooke Shields je bývalou manželkou dalšího tenisty Andrea Agassiho ! *15* -
-
Re: tak...
v šoubyznysu platí,že se všichni sejdou v jedné posteli !!! A taky se to platí a pak za to zaplatí ! *14*
-
-
Krásné narozeniny
Krásné narozeniny, Brooke. všechno nejlepší, zdraví, štěstí, lásku a žádného odešivšího přítele jako byl MJ -
..
Všechno nejlepší... *4* *4* *4* *4* *4* -
Narozeniny
Všechno nejlepší Brook k narozkám *1* -
she and MJ
is it true? → Michael ji několikrát žádal o ruku a chtěl s ní adoptovat dítě. -
-
Re: she and MJ
Michael jí dal prstýnek z kamarádství a media to nafoukla a udělala z nich snoubence.Brook sama řekla že měli mimořádný vztah a taky je spojovalo děctví v showbiznysu.
-