-
Skvelá herečka, Romeo a Julie hrála výborne, taky jí mám rád
-
Prajem všetko najlepšie k narodeninám, pretože je super. veľmi dobré hrá v serialy Homeland.
-
Happy B.day Claire.You are amazing and beautiful in Stardust *4* *14* *3*
-
To myslis asi Kate Winslet, ze jo ? *1*
-
Jedna z mých nejoblíbenějších hereček. Krásná, talentovaná, no všechno. :D Důvod, proč jsem si o ní (a Kate) založila blog. :) Pokud chcete, mrkněte: http://about-kate-winslet.blog.cz/
-
Me osobne Claire ziskala filmama Terminator 3, Hodiny a Bídníci. Tam byla fakt že skvela. Miluju ji a porad ji budu branit *1* *14*
-
hej mozes bit rada ze si si zahrala s takim hercom ako je leonardo dicaprio hej !!!! a inac ini si mislia ze si krajsia od kate winsled ale to neni prada nesiahaas jej ani po peti .......... viac si to zasluzila kate ako ti hrat s leonardom dicapriom lebo on je inee ako ti ja viem kady bi si chcel s nim zahrat ale ti si nemala ti ten film len kazis .... *16* *16* *16* *16*
-
-
Nauč se radši psát, je vidět, že jí jenom závidíš. ;)
-
-
clairedanes
viděla jsem film Romeo a Julie a je v něm naprosto užasná a Leo Dicaprio taky.Je skvělá herečka a má velké talent přeju ji vše nejlepší do života a do rolí.Claire is best best best. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: clairedanes
Chybí jim tu v její filmografii The Mod Squad. Rok 1999. Česky: Parchanti nebo poldové.
-
-
Neznal jsem ji,
viděl Stardust a stále mi vrtalo hlavou, čím že to tu Gwynetku tak vylepšili, až mi došlo že to Gwynetka nemůže být. A tak jsem se dostal na stránku týhle krásný holky. -
Yvaine
Právě jsem viděl Stardust, krásně jsem se uněj zasnil, nic podobného jsem dlouho neviděl, a pak že fantasy je brak,
krásná Yvain perfektní film. ahoj