Přejít na výpis diskuzí

Eva Henychová

OSOBNOST 13.11.2013 
1 příspěvek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povím vám příběh o mě, Davidovi a zpěvačky Evy, která o tom zatím neví... Jednou jsme byli s kámošem Davidem u nás, ale hodně jsme se nudili. Ani v telce nic nedávali, tak jsme se podívali do tátovy krabice, kde měl staré VHS kazety. A našli jsme všechny díly seriálu My holky z městečka. "Hele, Honza, to může být dobrý, koukneme se? řekl David" "OK, snad to nebude romantická telenovela" odpovědel jsem. Sledovali jsme první díl a David byl přímo nadšený. Tak jsme koukali na další díly. I mě se to líbilo a tak jsme si hned rozdělili úkoly. David měl zjistit, jak se jmenuje ta parádní holka s kytarou a já jsem studoval dlouhé hodiny na internetu CSFD. Další dny jsme chodili s hafany ven a stále probírali ten bezva seriál. "A stejně nejlepší byla Eva!" povídá David. Asi před měsícem mi pak řekl, že Eva Hanychová má internetové stránky a hraje hezké písničky. Tak jsme zapli PC a hledali na Youtube. "Obdivuji Evu, její hlas i pěkné oči" řekl David. Jednou jsme zase venčili psy a David mi řekl, že má skvělý nápad, pojedeme se za Evou podívat na nějaký koncert. A vezmeme s sebou i kytary, možná zabrnkáme všichni společně... Já jsem mu řekl, že je to docela blbý, když nás nezná a asi nebude mít na nás čas. David přemýšlel a napadlo ho, že můžeme Evě zavolat. Byl jsem překvapený, skvělý nápad povídám. Tak se vytáhl mobil a už to zvonilo u Evy. "Prosím... kdo je tam?" Tady Dejvid a Hanz, jak se daří Evo"? Ale jak naschvál nám vypla baterka a tak jsme už Evu neslyšeli. Byli jsme smutní, ale to nevadí. Až půjdeme zase venčit psiska, tak Evě zavoláme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit