Přejít na výpis diskuzí

Helena Houdová

OSOBNOST 19.5.2007 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalibor-77
    Vše nej přejii *3*
  • syn

Heleně se narodil druhý syn Daveed zhruba před měsícem *15*
  • Helenka je Anděl

Já mam jenom pár slov:*4*Helena Houdová je jako KRÁSNÝ ANDĚL SESLANÝ Z NEBE k nám na zem.Já osobně Helenu obdivuji a je mi vzorem *4*
  • KRÁSNÁ A JEŠTĚ POMÁHÁ

Helena Houdová je jedna z NEJHEZČÍCH českých modelek.A ještě ke všemu založila nadaci,která pomáhá lidem a to se velmi cení.*4*Jen tak dál Helenko.
  • charisma!!

Jedna z našich nejkrasnejsich modelek. Videla jsem ji v dokumentu jeji nadace prochazet se v tilku a šortkach nenaličenou a vypadala naprosto užasně. Tomu řikam krasna žena at naličena nebo ne proste charismaticka a tudiž krasna.
  • je v poho

Na fotce bez make upu vypadá hrozně,ale to je OK,většina celebrit a modelek nejsou bez make upu žádný krasavice.
    Ale nalíčená je hezká a myslím,že je i chytrá narozdíl od většiny českých modelek.Nějaká Hanychová nebo Mašlíková jí nesahaj ani po kotníky,hlavně inteligencí a vystupováním.
  • mazlicek.mischka

NIC MOC

Teda nic moc. Bez toho make-pu vypada hrozne. Kdyby sla po ulici tak se za ni ani neotocim protoze vypada ne moc normalne ale priserne... nekdy sice na vzhledu nezalezi, ale.. modelky by meli byt prirozene krasne a ne aby kdyz se odmaluji aby vsichni kolem nich utikali *1* *1* *1* *1* *1* *1* *9* *9*
    • Re: NIC MOC

hej ona je suprova
  • mazlicek.mischka

NIC MOC

Teda nic moc bez toho make-upu vypada hrozne. Kdyby tak vysla mezi normalni lidi tak se za ni ani nikdo nepodiva a nepozna ze je to nejaka celebrita. Kdyby se to melo srovnavat s normalnima holkama tak nektere vypadaji o dost lip nez ONA!!!!! *9* *9* *9* *9* *9*
  • blahopřání

Vše nejlepší k narozeninám,Helenko!!!!!
  • make-up

No,bez make-upu je hoooodně v krizi...být jí,tak bez něho na ulici ani nelezu,lidi by se mohli polekat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit