Přejít na výpis diskuzí

Jan Nedvěd

OSOBNOST 16.8.2008 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurvinkovamorticie9

😍

• hurvinkovamorticie9

😍😇😇

• Jan Nedvěd je ošklivej chlap.

• ivislo
    Ubožáci mluví z vás slepá závist.
  • Dobrý den, všichni miluji písně Nedvědovců. Teď jsem byla na koncertě s manželem na Janovi Nedvědovi. Za hodinu a vstupenku za 300 kč jsem se dozvěděla, že má důchod 15 000 kč a že jim to stačí tak na cigarety s Pavlínkou. Málem jsem omdlela, když lidi tleskaly. Mnoho rodin má tyto peníze pro celou rodinu. Co se dá dělat stářím asi to má jinak. Stále poslouchat o bohu no hrůza. My šli na jeho písničky a těch tam zaznělo asi tak 7 kousků. Zbytek nějaký pianista a pak další fláternický písničky od nějakého brnkala z Brna. Zůstanou v nás vzpomínky na PORTY a STRAHOV tam to byl pro nás písničkář u kterého nám i slza ukápla. Teď u kápne jen nad tím co se z něj stalo.
  • Mít o 35 let mladší ženu či přítelkyni je obrovská výhoda.Protože jí může současně dělat dědečka.Chachaaaaaaaaaaa
  • PaulaDMLoverka
    Jojo "U stánků na levnou krásu postávaj a smějou se času, s cigaretou a s holkou co nemá kam jít." Na to si ještě vzpomínám ze základky. *15* *3* *4*
  • Slyšela jsem písničku a marně sháním její název,znám jen refrén.Dřív než půjdeš večer má milá spát vzpomeň si že jsem a mám Tě rád.

Pěkně prosím,pokud znáte název napište mi ho a budu shánět CD

Děkuji moc
    • Večerka :)
  • Bola som vcera na koncert v Martine bol to nesmierny zazitok.Vazim si Vas,milujem Vase piesne a zavidim Vasej manzelke
  • Honza Nedvěd i přes všechny životní trable má stále ohromné charisma a já mám jeho písničky moc ráda...on je úžasnej a hlavně svůj..:-*)) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit