-
Její hlas
Její hlas byl skutečně velmi zvláštní a velmi příjemný. Moc by mě zajímalo, jestli ještě potom zpívala, vůbec další její osud. Díky a ozvěte se někdo ! -
-
Re: Její hlas
Znala jsem ji v dětství bylo nám asi 6 let potom se odstěhovala,když zpívala v Semaforu tak se o ní mluvilo a potom se prý provdala do Švédska.Víc jsem se o ní už nic nedozvěděla. -
-
Re: Re: Její hlas
Tragický osud Jany Malknechtové.
Podle pořadu Oldies klub stanice ČRo Sever manžel utonul, zpěvačka se vzdala pěvecké kariéry a sama tragicky zahynula při požáru v roce 1990.
Čest její památce. -
-
Nevím pane Josefe,kde vzala stanice ČRo Sever tuto informaci o tragické události,akorát vím,že žije v USA. Je na tom zřejmě špatně,když v roce 2003 se přihlásila o dědictví po svém otci o kterého neprojevila 40 let zájem.Naposledy jsem jí osobně viděla v ČR v roce 2008.
-
-
Do USA se odstěhovala její dcera, která bydlela tušim že v Bohnicích(sídliště). Je to táty sestřenice. Pokud si tedy dobře pamatuji jak mi to táta říkal. *3*
-
-
-
-
-
Moc se mi líbil její hlas
Moc se mi líbilo zabarvení hlasu této zpěvačky. Škoda, že tu nazpívala tak málo písniček. Teď je zpěvaček spousty, někdy mi jejich hlasy připadají jako "přes kopírák". Škoda, že o této zpěvačce zde není víc zajímavostí.
Ale musíme pracovat a nikoliv čučet do P.C., že !