Přejít na výpis diskuzí

Jana Štvrtecká

OSOBNOST 9.6.2007 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč pořád jen dabujete? Byl bych rád, kdybyste se taky někdy ukázala na televizní obrazovce, aby lidé konečně spatřili Váš andělský obličej.
  • :)

Dobrý den..chtěl bych Vás moc pozdravit... moc se mi líbí, jak Váš tatínek ostříhal před jeho domem Borovici..vypadá úžasně... moc vás pozdravuje naše rodina.....doufám, že někdy na tohle narazíte.. :)
  • Divadlo

*14* *14* Jste suprová *14* Hlavně v Pasti na myši,Ideálním manželovi a ve hře Agáta hledá práci *14*
  • Narozky

Taky přuju všechno nejlepší k narozeninám ať se daří,zdráví slouží!hodně úspěchu,a štěstí!!!!!! *1*
  • :-)

Všechno nejlepší k narozeninám Jani hodně štěstí,zdravý,lásky a úspěchu v divadle *4* *1* *3* *4*
  • .

Všechno nejlepší k narozeninám Janičko *4* *4* *4* *4*
  • .

Jani mocccc Vám děkuju za autogram jste nejlepší *14* *1* *1*
  • Agáta hledá práci

18.6.Jsem byla v divadle Reduta na představení Agáta hledá práci a musím říct že to bylo suprové a hlavně vy jako jeptiška a i Virginie to bylo neskutečné hlavně Jmenuji se Eva a jsem žena *1* *1* *1* *1* smála jsem se celé představení *14* *14* *1* *1*
  • Marnie

Včera jsme nevštívila hru Marnie v divadle Reduta,a byla jste skvělá,hlavně ten kotrmelec *1* *1* *1* všem doporučuji *3*
  • :-)

Všechno nejlepší k svátku Jani *1* *3* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit