-
Proč pořád jen dabujete? Byl bych rád, kdybyste se taky někdy ukázala na televizní obrazovce, aby lidé konečně spatřili Váš andělský obličej.
-
:)
Dobrý den..chtěl bych Vás moc pozdravit... moc se mi líbí, jak Váš tatínek ostříhal před jeho domem Borovici..vypadá úžasně... moc vás pozdravuje naše rodina.....doufám, že někdy na tohle narazíte.. :) -
Divadlo
*14* *14* Jste suprová *14* Hlavně v Pasti na myši,Ideálním manželovi a ve hře Agáta hledá práci *14* -
Narozky
Taky přuju všechno nejlepší k narozeninám ať se daří,zdráví slouží!hodně úspěchu,a štěstí!!!!!! *1* -
:-)
Všechno nejlepší k narozeninám Jani hodně štěstí,zdravý,lásky a úspěchu v divadle *4* *1* *3* *4* -
.
Všechno nejlepší k narozeninám Janičko *4* *4* *4* *4* -
.
Jani mocccc Vám děkuju za autogram jste nejlepší *14* *1* *1* -
Agáta hledá práci
18.6.Jsem byla v divadle Reduta na představení Agáta hledá práci a musím říct že to bylo suprové a hlavně vy jako jeptiška a i Virginie to bylo neskutečné hlavně Jmenuji se Eva a jsem žena *1* *1* *1* *1* smála jsem se celé představení *14* *14* *1* *1* -
Marnie
Včera jsme nevštívila hru Marnie v divadle Reduta,a byla jste skvělá,hlavně ten kotrmelec *1* *1* *1* všem doporučuji *3* -
:-)
Všechno nejlepší k svátku Jani *1* *3* *4* *14*