- 

Druhořadý herec. 
- 

Vážený pane Štěpničko .Již před nějakou dobou jsem se dočetl,že máte poměrně úzký vztah ke své rodině. Před časem jsem se pokoušel nějak se s Vámi kontaktovat , ale zatím se mi to nepodařilo . 1) nijak moc neovládám počítač. A za 2)teprve před 2 dny se mě pokusili vysvětlit alespoň přihlášení a základy Facebooku. V podstatě jde o to,že v naší rodině se vždy mluvilo o tom že jsme příbuzní , a pokud budete mít zájem a domluvíme se na nějakém kontaktu,povím Vám vše co já vím, a ukáži Vám místo odpočinku části Vašich předků.Pokud o tyto informace zájem nemáte,nezlobte se že jsem obtěžoval a bral Vám zbytečně čas. S přáním hezkého dne Don Anka. P.S ostatní informace zde inzerovat nebudu, ale žádný podvod v tom není, pouze snaha o doplnění Vašich informací.
- 

od prvni chvile co jsem ho videla hrat jsem ho milovala a miluji ho stale jako devce jsem snila ze si me jednou vezme treba za zenu noo a dnes mam ja 58 a cekam ....
- 

Ahoj bydlím v Sušici a vyděla jsem Jířího Štěpničku Pekárně u Rendla a asi vás zajímá proč se jmenuju Štěpničková no prostě to mám od narození no tak nic papa *2* *1* *15* *3* *14* *4* *5*
- 

Jiriho Stepnicku mam rada cely zivot.Je perfektni herec a daber .Preji hodne stestiiii
- 

Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *3* *4*
- 

Hehe, nejmenuje se Jiří Štěpnička, ale Jiří Samec a jeho synovce znám osobně *2* *3*
- 
                - 

A co tím chce básník říci. To přeci nikoho nezajímá a neni to důležité. Jestli má příjmení po matce nebo po otci.

- 

- 

Nezbývá než popřát vše nejlepší a hodně zdraví :-) Byť o pár minut později :-) Jeho hlas si nevíc spojuji s Harrisonem Fordem a taky se Stevenem Segalem :-) Určitě by mě napadla i další jména s nimiž bych si spojoval hlas ale tyhle dva mi nejvíc utklvěli v paměti :-)
- 

Krásný chlap - jeden z nejhezčích v republice
 a za Gottwalda díky !!!! Nám Moravákům ho stejně z hlavy nevytlučete!!
- 

KlémaNechápu, proč mu vyčítat Gottwalda. Vyčítal někdo Dočolomanskému Husáka? Gottwald je sice hnusná komunistická propaganda, ale seriál to není vůbec špatný, scénář je dobrý, rozhovory nepostrádají špetku inteligence, obsazení není špatné. A Štěpnička? Hraje ho naprosto bombově, právě v tomhle seriálu mu to neuvěřitelně sluší, s tou fajčičkou :) *14*