-
:-DD
já se bavim...:-DDd Karlíku, Karlíku, jestli tohle čteš....ty máš teda fanklub:-DDD -
chjo
z těch keců tady be se fakt člověk zcvoknul *1* to je děsná prdel tohle... *1* *1* -
BŮH
ja ho taky videla na vlastni oci holky to je BŮH hrala sem s nim bowling a dal mi pusu normalně sem málem omdlela!!!! je prostě úžasnej *14* -
Ohhh Karel
Karel je nejuzasnejsi muz na svete! He is beautiful talanted interested, he has great sence of humour! I adore him *14*
Does anyone know how he feels for now? his career grows? *4* -
Karel a jeho puk
Hele, jako Vendulko11, to ze jsem o 3 roky starsi neznamena, ze si na neco hraju, jako fakt. Karla proste miluju a mam doma i jeho prvni levou brusli. Tak jestli chces, necham te na ni sahnout. *1* -
Karlík a továrna na hokejky
Áhoječky lidiškové, souhlasim s vama, ze Kájouš je uzasnej. Dokonce jsem ho videla na vlastní oci a uz mam jeho dvd s podpisem. Jsem ta nejstastnejsi holka. Jestli chcete, poslu vam to. Karel je proste buh proste kam se hrabe Gottak. I LOVE KAREL HROMAS *14* *14* -
-
Už toho mám dost!
Hale Ludmilo, nevim, jestli si myslíš, že když ti je tolik co ti je. Tak jako no! Nemůžeš si přece na něj klást veškerý nároky! On je nás všech,tak toho nech! Byla jsem v Pelhřimově na všech jeho zápasech v pinčesu a vim moc dobře,jakej je!
-
-
Karlova ves
Ahojky holčiny, nooo a slyšely jste už o tom, že má Karlík svoje městečko? Je tam stánek se suvenýrama (napřík.:puk s fotkou,hokejka s podpisem,sedlo z kterého má tak do "O" nožky a samozřejmě nechybí ani jeho naově nahrané elpíčko a dvd ze zápasů)Tak neváhejte,kočky! -
rohlýk
to je fakt idoolll všechn slečen....normálně sexy boooj prostě!!! ale nejhezčí ruce má hanzi ale tak kdo neviděl nemůže posoudit..... -
-
Re: rohlýk
jko hanz má tky dobrý ručičky to se musí nechat *1* ale na karlose nemá!!!
-
-
Karel
No Karel to je bezva člověk...má jedny z nejkrásnějších rukou co sem kdy viděla *8* *14* klobouk dolů *3* *14* -
-
Re: Karel
jojo ty ruce me dostaly lepci sem fak hooodne dlouho nevidela *14* vlasne nikdy *1*...a to jeho ČčáááUUU ...*14* bezvadnej clovicek *4* -
-
Re: Re: Karel
Já jsem četla že Karlos Umí hrát ne kytaru,flétnu,klarinet to je fakt Super že to umí *14* -
Re: Re: Karel
Karel nádherně zdraví *4* a ty jeho nohy do O...bezvadný hele *14* ...čau pazny *3* -
-
Re: Re: Re: Karel
jj naprosto souhlasim *4* a ta zelena ksiltovka mu sekne *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Karel
čauky holky ten vas sexy boy docela ujde *5* ale na tomáška přece stejně nikdo nemááá.... anca.zava *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Karel
to sice souhlasim jako nejversi tomova fanynka:-D ale v nekerejch vecech pste karel ma vic + :-D
-
-
-
-
-