-
Happy Birthday!
Vše nej k 21. narozkám Liame! *14* -
St. Valentine's Day
Tak krásného Valentýna, Liame *3* -
Autograph
Tak lidi, už jste si někdo napsal o fotku Liama Aikena s podpisem? Podělte se o výsledek *3* -
liam
*14* happy birthday *14* -
Happy Birthday
Happy B-Day To You, Liam! *3* -
-
Re: Happy Birthday
přidávám se ke gratulaci *14*
-
-
je to sladoch=D
hej holkyy ja sem upe do nej udellana*14* =D ale skoda ze na me je moc starej... *9*
hej a jako drsny ze jako mate na nej cislo..... ale jako nic nerikam *13* *1* -
-
Re: je to sladoch=D
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
jooooooooo
mno tohle mi asi fakt nebude nikdo verit ae pravda to je sem nasla jeho profil na jedny americky strance(nereknu jaky prt by ste tam vsichni lezli)mno a tak sme si zacali psat *14* on je tak bozi naprosto v poho kluk *14* *14* *14* -
-
Re: jooooooooo
Na MySpace, co? *3*
-
-
juuuuuuuuuu
jj je fakt nadhernej me zaujal hned jak sem ho videla napoprvi ae ja ho stejne lovuju vic nez vy vsichni dohromady (jo a kde ste sehnali jeho plakat ja mam jeden z rady nestastnych prihod):D -
-
Re: juuuuuuuuuu
Mám od něj plakát i fotky s podpisem, ale nedám *3*
-
-
Liam Aiken
jj a moje sestrenka ma i cislo na nej na jeho peager(PEJDZR)! *3*a ja ho mam taky! *14* -
-
Re: Liam Aiken
Ale neříkej *1*
-
-
Liam Aiken
Je to super klucina mam ho rada ma pekny oci a ten jeho peknej kukuc a taky mam rada Punk jako on a mam taky prezdivku Roxy Punkerka......atd.Ale ve skutecnosti se jmenuju Ashley!A mam vsechny film s nim uplne vsechny mam i plakaty je supa a navic mam pribuzny v USA a moje sestrenka ma od nej podpis!A je s nim vifocena!Je super a ja jsem se s nim taky vifotila! *3* hihihihihihihi!
Je super! *14* *4* *4* *14* -
-
Re: Liam Aiken
Jasně, a já mám i jeho otisky prstů *1* -
-
Re: Re: Liam Aiken
*1* *1* *1* *1* *1* jo a já jeho dna -
-
Re: Re: Re: Liam Aiken
A sakra, tak to jsi lepší *1* *1* *1* *1* *1*
-
-