-
Všechno nejlepší :))))
Nejvíc se mi asi líbila ve filmu Trója ❤ -
Rose je opravdu skvělá herečka, sice její filmy moc neznám, ale role v Tróje byla snad ta nej z celého filmu, moc zvláštní, ale strašně jí to slušelo v těch modrech šatech na konci filmu *3*
-
Miluj mě,prosím!
Nedávno jsem viděla film Miluj mě, prosím! a Rose byla skvělá!!! Ta její postava byla sice taková zvláštní a herecký výkon Rose vyl úžasný!! *14* *3* -
-
Re: Miluj mě,prosím!
byl
-
-
pro polly1
polly1: Když už sem zkopíruješ životopis, který jsem já překládal, mohla bys aspoň jako autora uvést moje jméno. Na mém webu mám datum, kdy jsem ten životopis uveřejnil, pokud je datum i tady, můžete se všichni sami přesvědčit.
http://gearcs.blo g.cz/0701/rose-byrne-zivotopis *13* -
-
Re: pro polly1
no prooooomiň,ale napsala sem tam stránku,kde jsem to našla. A mimochodem ta tvoje stránka neexistuje!!! *1*
-
-
Fotky
Hezký přidaný fotky! -
Ženská!!!
V sobotu jsem viděl Wicker Park. Jsem šťastně ženatej, po jinejch babách nekoukám, ale tohle stvoření mi úplně vyrazilo dech... je to nejkrásnější ženská, co jsem kdy viděl... tak to jen tak sděluju, bo na takováto kecací fóra ze zásady nechodím, ale tenhle přetlak se nedá vydržet *14* *14* *14* -
Prosím
Ahoj,nevíte prosím někdo adresu Rose?? -
-
Re: Prosím
Fan Mail Address:
Rose Byrne
RGM Associates
PO Box 128
Surry Hills, NSW 2010
Australia -
-
Re: Re: Prosím
takhle jsem to našla tak snad to tak je
-
-
-
rose 4ever
Je úžasná, nejlepší je ale vážně v Rage in Placid Lake. nejkrutější film. -
Byrnička
Je skvělá! Hrála v Sushine! *3* -
Rose Byrne
Kdo zná Rose tak mi napište a pokecáme o ní! *3* *7* *4* *15* -
-
Re: Rose Byrne
Je fakt dobrá. Poprvé jsem ji viděl před pár lety ve snímku Wicker Park. Skvělý film. Dnes jsem mrknul na CT2 na další dobrou věc v níž hrála (Rebel Placid Lake) a musím uznat, že umí. A hlavně jí to sekne. -
-
Re: Re: Rose Byrne
Tomič- až zase budou dávat něco s Rose tak mi prosím napiš na mail! pls *4* -
Re: Re: Rose Byrne
Já to neviděla!!! *9* *10* *9*
-
-