- 

Otázka....
 Nehrála v nějakém filmu?
- 

hmmm?Není to lesba??? *7*
- 
                - 

Vole kdys na to přišel *7*
- 

Re: hmmm?Snad nemyslíš wážně..?Proč by byla lesba? *7* *7* Bože vy jste inteligenti..xD
- 
                - 

Re: Re: hmmm?já to nemyslím nějak zle xD, jen tak na mě prostě působí... *9*
- 
                - 

Re: Re: Re: hmmm?Jzs...nechápu jak muže na tebe tak pusobit..=D

- 

- 

- 

- 

BenátkyJj, taky se tam chystám a neskutečně se těším, už devět let na GA ujíždím, tak se mi taky splní sen...zítra letím pro vstupenky *15* Jinak The Signal není tak tvrdý, ale dá se, alespoň z tý trošky, co jsem slyšela...akorát stahuju. Majte se
- 

BenatkyNa benatskou noc urcite valim i kdyby me to melo stat pracovni misto *1* !!bude to asi jedna z poslednich sanci je videt pohromade!!!!doufam ze Sandra moc nezjemnila za tu dobu a poradne tomu da!!!!GA forever *14*
- 

Comeback GAAno, zdánlivě nemožné se stává skutečností. Guano Apes včetně Sandry se letos chystají objet pár letních festivalů!!!!!!!!! *14*
 A nebudou chybět ani v ČR - mají být hlavní hvězdou festivalu Benátská noc. Splní se mi sen *15*
- 

takžeje to vlastně Sandra Našičová
- 
                - 

Re: takžeNo máš pravdu. Když to chceš "počeštit" tak je to Našičová, ale líp zní Našič, nemyslíš? *13*

- 

- 

co??to ze odesla sandra neznamena ze se guano rozpadli!!! vzdyt pro ne pie texty!!! a The Signal je fakt bomba!!! *14*
- 

zklamániíJe dokonalá.. Krásná, krásný hlas - ale to, co dělá teď se mi moc nelíbí a nesedí mi na ni:o/ Jsem z toho docela zklamaná, už jen proto, že jsem takovou dobu nedočkavě čekala, co vytvoří, ale takovejhle výtvor jsem od ní fakt nečekala. Nu což? nenaděláme nic *3*
- 
                - 

Re: zklamániíAlbum Signal nemám, stačilo mi to, co je dostupný k poslechu na youtube.... Neřikám, že je to špatný, ale chybí tam to, co bych od Sandry očekávala.
- 

Re: zklamániímyslím si to isté...čakala som nejaký výbuch,niečo ako guano apes bez denisa atd...ale neprišlo nič iba nejaké lalala pop music.najlepšia pesnička je tam akurát The Name of My Baby....a tak *9*
- 

jsou superjsou super furt je posloucham

- 

- 

No prostě bombaJo..Je pěkná, má hodně dobrej hlas a hlavně dělá muziku, která se dá poslouchat..Texty, který stojí za to..Je holt dost dobrá, získala si moje sympatie.. *4*
- 

Je opravdu výborná zpěvačkaMyslím, že jedna z nejlepších, má nádherný hlas. Škoda, že se Guano rozpadlo *9*