-
Tady to je bez cenzury.
-
....ano chceme to skutečně vědět co vše je v naší lidské přirozenosti? Ano pak by se Nestigmatizovalo! Co skutečně z celého srdce dnes nenavidim je zastaralá tupá katolická morálka! - tupé ortodoxně katolické ovce! Bible je stejně cenzurovaná církví! MD.
-
RAMMSTEIN! písně typu Sonne, Ich Will, Mutter, Adios, Im Nebel a Mein Teil - správná hudební záležitost pro správné chlapy, pro muže aneb když tématika sadomasochism. a obliba BDSM komunity není ve společnosti žádné TABU! Aneb co vše je v naší lidské přirozenosti! Chceme to skutečně vědět?MD.
-
Tahle společnost je xenofobní, lhostejná a netolerantní a bezohledná, arogantní tak ji sado-masochisticky tvrdě ztrestejme taky! Aneb fan německých RAMMSTEIN! Martin Dyntar.
-
Miluju od německých RAMMSTEIN! píseň SONNE, ICH WILL, MUTTER, ADIOS a IM NEBEL. Lepší než Váš západní Rapp. MD.
-
Till Lindemann Má u sebe sklony k agresivnímu sadismu. MD.
-
Martin Dyntar? - pro společnost jaká dnes je a pro systém jaký je nepotřebný odpad!!, který chcípne na ulici nebo v kanále! Přesně!...
-
Miluji od německých RAMMSTEIN! písně "Sonne", "Ich Will", "Mutter", "Adios" a "Im Nebel", to jsou jejich nejlepší písně! "Mutter" je nejlepším hudebním albem německých RAMMSTEIN!, ted jsem v situaci kdy jsem pro systém jaký je i pro společnost jaká je už jen nepotřebný odpad, ted si sáhnu opět na své fyzické i psychické dno! Chýbí nám pořádná německá nátura!, češi jsou "Pracovitý, ale k sobě stejně největší swině!, netolerantní a lhostejný, který si pomužou navzájem sobě jen až když je v životě skutečně nejhuře a někdy bohužel ani to ne a často bohužel dříve ne! A někdy ani to ne." pořádné sado-maso BDSM komunity by mi v životě jen pomohlo, by mi v životě jen prospělo mé tzv. psychiatrické diagnoze, za kterou jsem tu ve velkém Stigmatizován! Ale na každou swini jednou dojde, jak se říká - na každou swini se vaří voda, a já dodávám českou swini! MD.
-
Miluju od německých RAMMSTEIN! jejich píseň Sonne, Ich Will, Mutter i Adios, ale německé RAMMSTEIN! dnes už moc nemusím! MD.
-
Pochází z Východního Německa,na světě jsou lepší zpěváci,například Bruce Springsteen z Usa.