-
Xabian aj keď ve Violette 3 ňiesi tak ako v 2 rady. Ale aj tak ťam mám rada. Ja najviac milujem Pabla a ti si chodil s jeho bivalkov. Tak mi to ver že sa na ťeba ňehnevam. A ked už ňebude hrat Violetta a uš naoza skonči. Tak si pametaj že ti a všetky herc z Violetty budu mojom srdci navždy
-
-
A prečo by ti to malo vadiť? To je ich vec
-
-
Ludmila sa vidava dnes GRATULUJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ti si sa už naozaj zblaznila. Ved Mechy chodila a Pablom potom s Xabianom. A teraz ňechodi s nikym
-
-
Xabian je sice krásný ale k Mercedes se hodí Bablo a k Xaianovi se hodí Lodovica
-
Mierda, mierda, mierda ....
Vaya mierda de la cabeza si usted hace su basura sin sentido eran al menos algo cierto .. *6* *6* *6* *6* *6* *6* -
Deniska1 a Vanda oni už niesú spolu veď tam je napísané že chodili spolu vy to nevidíte alebo vám to mám prečítať celé?
-
-
Oni už spolu nejsou?
-
-
Nie ludmila už chodi z niekim inim 3 roky keby dačo
-
-
-
mě se taky líbí jorge diego je podle mě moc falešnej
-
-
nei to je jenom jako -_- je to film *3* *3* *3* *3* *4* *4*
-
-
libi se my z mechi ale z lodo je taky hezky ale kometařema stejně me se libi z mechi strašne moc ale i s lodo je krasny mislim že lodo chodi s pablem thomase a mechi s xabim každy ma jiny nazor. *14* *14* *14* *14* je nej na ždy. *3* *3* *15* *15*
-
-
Ludmila už z xabim nechodi
-
Mechi chodí s xabim a tím je to dane .Lodo nech chodí s kym chce *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Mechi uz chodi z niekim inim 3 roky haloooo to vam mam vkuse opakovat či čo ?
-
-
-
je dobrý herec mám ho ráda a držím mu palce do života s mechi držím vám palce mám vás rád *14*
-
-
Halooo sa zobut ona už snim nechodi chodi 3 roky z nieky inim
-
-
Mě se líbí Jorge Blanco, ale každý má svůj názor. Každému se líbí někdo jiný. *4*
-
-
MÁŠ pravdu každý má jiný názor
-
-
Ty kika ty fakt nevieš čítať tam je napísané že chodili spolu zoznámili sa v roku...