-
Ve fotkách je 2x Romeo 0_o
-
všech nejlepšííí YU!!! *3* *14* *4* *14* *3* *3* *14* *4*
-
B-day
Alles gute zum Geburtstag *4* -
Koncert
CAwky lidicky... chci se zeptat jestli jede nekdo na jejich koncert v rijnu do Brlina... -
Yu
je to upe luxusnííí tipek jak cipp ma svuj stil je proste dokonyliiii *14* -
Geburtstag
Naše zlatíčko Yuínek má dneska narozeniny... je mu krásných kulatých 20 let, tákže: Happy birthday to Y(o)U! Happy birthday to Y(o)U, happy birthday dear Yu, happy birthday to Y(o)U!! *14* Alles Gute! (ten kdo neumí cizí jazyky má smůlu). A malá připomínka, na každý nehezký komentář zareaguju.... . -
???
Co je to za vopici??? -
-
cože jsi opice ???
-
Re: ???
lískového ořížku?řekla bych spíš pecky z pomeranče..... *1* -
-
Re: Re: ???
pokud by ten pomeranč vůbec nějakou pecku měl *1*
-
-
Re: ???
opica seš ty, a jelikož nevím jak vypadáš tak opravdu nevím jaký seš druh opice, ale asi nějaký s velikostí mozku lískového oříšku. (IQ tykve)
-
-
eeeemmmmmmmíííík
a seru na vás že píšete že je to trapák naopak!!!!!!!!!!! *16* *5* *8* *8* *16* *5* *8* *16* *5* *13* *13* tytytyty!!!!!! *13* *13* -
eeeemmmmmmmíííík
ty vole když jsem uviděla ho poprvé tak jsem se do něj zam******a je to krasavec!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
eeeeeeeeeeemo
Je to zasrany EmO trapnej buzik *5* -
-
Re: eeeeeeeeeeemo
to si ty,jen to nepřiznáš.a nelez sem! *16* -
Není to žádnej buzíík ani Emouš ty BAKA! Nic o něm nevíš.. -
-
Nechci nic říkat ale ona je něco horšího než BAKA
-
-
tak se podivej na sebe a pak neco rikej -
a ty si pěkný debil, kterej o něm nic neví -
-
Re: Re: eeeeeeeeeeemo
ty vole aha sorry vole ja sem myslela ze to myslis jinsk ne tak jako v poho jo
-
-
nemůže bejt emo když se našli na manga foru *1* -
-
ty vole ty seš tak blbej že to ani nejde ty debile *15* *15* *15*
-
-
ty vole drz hubu ty kretene vole neser mě bo kdybych věděla kdo si a kde bydlis zajela bych za tebou a nakopala ti tu tvoji skurveně hnusně posranou prdel ty dežote čuraku a nevim co všechno drž už ten tvuj zechcany pisk!!! *10* *10* *10* -
-
idioti
bože eště větší buzík neexistuje co je to za národ asi národ emovským debílků kdybych ho viděla venku na chodníku ani bych zanim nešílela bože !!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Tak ne no. Kde jsi vyhrabala to slovo národ emovských debílků. Emo není špatný. A ten debílek jseš asi ty!!!!
-
Re: idioti
Si piča nebudes o Yuinkovi říkat že je buzna sama ses lesba pindo !!! *1* *16* -
-
Re: Re: idioti
Já se přidám..Yu není žadná buzna ani EMOuš..Stylyzuje se to stylu J-rock..Nic o něm newíš tak zavři tu svoji nevymáchanou držku..
-
-
Re: idioti
národ emovských debílků... csss *10* *10* v Německu aspoň ví co je dobrý (že není jako všichni z Cinema Bizarre emo snad připomínat nemusím) *1* *1* máš dost holka víš to??
-
-
klidně bych se přidala
-
-