Přejít na výpis diskuzí

Ota Zaremba

OSOBNOST 13.1.2007 
19 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať žije Ota Zaremba,hlavně zdraví přeji Václav
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

    PANE OTO !

    VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM, HLAVNĚ ZDRAVÍ !!!
    VÁŠ FANDA A RODÁK ZE STEJNÉHO OKRESU- KARVINÁ.NARODIL JSEM SE O 3 ROKY DŘÍV V BOHUMÍNĚ. JIŘÍ

    *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3*
  • reakce na prohlášení předsedy Svazu vzpírání Mgr. Krola

    Pane Mgr. Krole,
    reaguji tímto na Vaše prohlášení uveřejněné na stránkách Svazu ve věci pana Zaremby. Velmi mne a nejen mne pobouřilo to, že zde mluvíte o zasahování do práv občanů v souvislosti s panem Zarembou, ale již zde nemáte žádnou zmínku o zasahování do práv občanů za strany inkriminovaných romů, jenž dotyčnou situaci způsobili. Pokud jsou webové stránky Svazu k dispozici Vašim výrokům, měli by být logicky i k dispozici panu Zarembovi, aby se zde i on mohl vyjádřit k dané věci a svůj postoj vysvětlit. Jestli něco český sport poškozuje, tak to jsou kriminální živly které se v něm pohybují a ne jedinci kteří jsou nuceni těmto čelit.
    S pozdravem
    Roman Šťastný
  • SPRÁVNÝ CHLAP!

    *3* Se nebál říci pravdu,opět JE TO TADY,perzekuce,zasedání VÝBORŮ a *13* rozhodování,co si plebs smí myslet!Natož veřejně vyslovit,co ví 90% populace!I zde,Velký Bratr bedlivě filtruje za naše peníze ..Všichni,co se houpou a žerou z vlny našich peněz,určených na resocializaci,integraci zmíněného etnika vědí jako my všichni,že desítky let je výsledek nula!Antagonismus,neslučitelnost,sociálnídiference obou etnik..Ze srdce Vám,naši páni Kim Ir Senové,přeji rok pobytu v paneláku 50 na 50..
  • Vyjadřuji Vám plnou podporu

    ve Vašem jednání, ve kterém nevidím na rozdíl od pánů u korýtek nic závadného. Ne nadarmo se říká " na hrubý pytel hrubá záplata". Držíme Vám palce, vydržet !!!
  • Nedejte se - držím palce

    Pane Zarembo - všichni lidi kolem mě s Vámi souhlasí a drží Vám palce. Nedejte se, třeba najde Víc lidí odvahu díky Vašemu příkladu. Michal
  • Ahoj Oto Zarembo

    Souhlasím plně s tvým jednáním,užili jsme si s těma jinýma na 3 v Havířově dost,seděli jsme spolu v jedný lavici na učňáku. P ošli mi svůj emeil, jsem Jirka Byst. Dík a nedej se, brzy se ozvi.
  • cikáni

    Dobrý den pane Zarembo.
    Když jsem si přečetl prohlášení ČOV tak jsem byl zpátky o 20 let.Alibistické prohlášení poplatné době, jako by se nic nezměnilo o seděli zde pořád staří bolševici.To ,že jste vyhnal z klubu zloděje a nazval jste věc pravým jménem je správné,přeci se nebude starat o lidi kteří Vám budou škodit.Jestli se to někomu nelíbí tak ať si je nastěhuje k sobě do vily a UVIDÍ. Moc Vám fandím držím palce ,stůjte si na svém.
    Vlastimil Příbram
  • souhlas

    Dobrý den pane Zarembo. Přečet jsem si na netu reakci svazu i ČOV. Souhlasím s Vámi a oceňuji, že jste to řekl nahlas. Když Vám předhazují olympijské ideály - okrádání je vpořádku? To se budem pořát bát nazývat věci pravými jmény? Dikriminace, to né, okrádání to ano!? Tak kde to jsme. Jsem o 4 roky starší než Vy, pamtuji si velmi dobře Vaše výkony. Toto je taky výkon a fnadím Vám. Pokud Vás opravdu okradli, tak je tam znovu nepouštějte. Díky.
  • fandím Vám

    Pane Zarembo, řekl jste pravdu a už se někteří rádoby humanisté můžou zbláznit. Pokud opakovaně udělám špatnou zkušenost s kýmkoliv (nejen s Cikány), mám plné právo se od něho distancovat. Věřte, že za Vámi v této chvíli stojí kvantum slušných lidí, kterým vadí tzv. pozitivní diskriminace a absolutní neřešení problémů s nepřizpůsobivými občany!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit