Přejít na výpis diskuzí

Pavel Selingr

OSOBNOST 23.11.2008 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náhodou jsem tady na tohle narazil na internetu a vidím, že ten kdo to tady píše o Moravě ani Slezsku, či co to vůbec znamená slovo imperialismus nic neví. Morava rozhodně není a nikdy nebyla proti Slezsku, naopak na něj má docela silné historické vazby (spíš pozitivní). Co se týká svobodného Slezka, tak to ne nereálné, reálně by to buď to byla součást Polska (či nově vzniklého státu Slezko, což ve téměř to samé) nebo součást Moravy, v první variantě (Polsko) by to pravděpodobně zdevastovalo tamní ekonomiku, hlavně kvůli Ostravě, jejíž centrum a jih leží na Moravě, také tam jsou moravské enklávy, které patří Moravě a navíc do 13. stol byla téměř celé dnešní české Slezsko součástí Moravy, Opavské vévodství bylo na Moravě až do 18. stol. Jinak řečeno, pokud jdete proti Moravě, jdete tak i proti českému Slezsku, které bez Moravy pravděpodobně světlou budoucnost nemá.
  • Slezsko

    A,že působil i ve Slezsku,to samozřejmě nikoho nezajímá-smrt moravskému protislezskému imperialismu,ať žije svobodné Slezsko!
    • ducky

      Re: Slezsko

      je to zkušenej hokejista!a jetli se chlubíš ttím svím SLEZKEM!...tak mi řekni něakej dobrej tým ve slazáku!Poruba?gól, gól a gól!a výsledek je soupeř Poruby Ostravy! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit