Přejít na výpis diskuzí

Rachael Carpani

OSOBNOST 13.4.2008 
22 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narozky

milá RACHAEL CARPANI.... přeji vše nejjj....a je mi strašně líto, že jsi odešla z MCleodových dcer...:( byla jsi tam moc skvělá... je to fakt škoda... ale hlavně žes neumřelas... to by byl vrchol všeho... tak se měj a užij si narozky a pořádně je oslav ty tvoje třicátiny- UŽ...!!!!!!!!!!!!!
    *4* *4* *4* *4* *3* *3*
    • puspuspusinka

Re: narozky

Ale ona se potom vrátí !!! *14* *14*
  • HB

Vše nej Rachael neboli Jodi seš s Kate nejlepší v seriálu McLeodovy Dcery miluju ten seriál je to úžasný *14*
  • misiiiiiiisek

ehm

jj dobrá herečka jéé :) *4*
  • mcleodova

ahoj jodi myslim že si dost dobra herečka že to k tobě padne a vůbec.myslim že se hodiš k mcleodovym dceram je to muj nejlepši serial vim že pujdeš s neho pryč ale nejlepši by bilo kdyby si zustla diky prosim odepiš na muj email.zuzka
    • Re: mcleodova

Ale Jodi se vrátí ... do seriálu na konci ... a na email ti asi neodepíše když o týhle stránce ani newí tj českej server o kterých nejspíš celebrity nemaj ani páru *9* *9*
  • Jodi je sympatická...

Myslím, že je to velice sympatická dívka s příjemným vystupováním, byť ze seriálu se toho zase nedá tolik posoudit. Každopádně dobře se na ni kouká :-)
  • Jodi

vcera v noci jsem videl reprizu dilu co davali odpoledne.Byl jsem v soku,ze Jodi umrela.To uz nebude mit smysl se na to divat.Ja na to koukal jen kvuli ni,protoze ona je strasne roztomila herecka a moc pekna.
    • Re: Jodi

Jodi umřela?!to néééééé........ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Jodi

Ne neumřela to jenom přestírá, aby jí nezabil ten vrah co de po Mattovi
  • jodi

mě se ten seriál moc líbí, nevím co kdo na ten seriál má, je to super *14*
  • nelíbí

mě se nelíbí!
  • MMMM

TAKOVÁ ČUPKA
  • KRÁÁVA

JE TO KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    • Re: KRÁÁVA

Tento výklad svědčí o Tvém IQ.... A já ztrácím čas svým komentářem :-( Nejspíš z Tebe číší závist ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit