-
narozky
milá RACHAEL CARPANI.... přeji vše nejjj....a je mi strašně líto, že jsi odešla z MCleodových dcer...:( byla jsi tam moc skvělá... je to fakt škoda... ale hlavně žes neumřelas... to by byl vrchol všeho... tak se měj a užij si narozky a pořádně je oslav ty tvoje třicátiny- UŽ...!!!!!!!!!!!!!
*4* *4* *4* *4* *3* *3* -
-
Re: narozky
Ale ona se potom vrátí !!! *14* *14*
-
-
HB
Vše nej Rachael neboli Jodi seš s Kate nejlepší v seriálu McLeodovy Dcery miluju ten seriál je to úžasný *14* -
ehm
jj dobrá herečka jéé :) *4* -
mcleodova
ahoj jodi myslim že si dost dobra herečka že to k tobě padne a vůbec.myslim že se hodiš k mcleodovym dceram je to muj nejlepši serial vim že pujdeš s neho pryč ale nejlepši by bilo kdyby si zustla diky prosim odepiš na muj email.zuzka -
-
Re: mcleodova
Ale Jodi se vrátí ... do seriálu na konci ... a na email ti asi neodepíše když o týhle stránce ani newí tj českej server o kterých nejspíš celebrity nemaj ani páru *9* *9*
-
-
Jodi je sympatická...
Myslím, že je to velice sympatická dívka s příjemným vystupováním, byť ze seriálu se toho zase nedá tolik posoudit. Každopádně dobře se na ni kouká :-) -
Jodi
vcera v noci jsem videl reprizu dilu co davali odpoledne.Byl jsem v soku,ze Jodi umrela.To uz nebude mit smysl se na to divat.Ja na to koukal jen kvuli ni,protoze ona je strasne roztomila herecka a moc pekna. -
-
Re: Jodi
Jodi umřela?!to néééééé........ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Jodi
Ne neumřela to jenom přestírá, aby jí nezabil ten vrah co de po Mattovi
-
-
-
jodi
mě se ten seriál moc líbí, nevím co kdo na ten seriál má, je to super *14* -
nelíbí
mě se nelíbí! -
MMMM
TAKOVÁ ČUPKA -
KRÁÁVA
JE TO KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
-
Re: KRÁÁVA
Tento výklad svědčí o Tvém IQ.... A já ztrácím čas svým komentářem :-( Nejspíš z Tebe číší závist ;-)
-