Přejít na výpis diskuzí

Robert Baden-Powell

OSOBNOST 11.11.2013 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Baden-Powell byl možná správný skaut a myslel to dobře. Jsme ale v Česku. Já jsem zde poznal více křiváků, sprosťáků, falešníků, kurevníků a falešných pámbíčkářů. Byli to vážení skauti, což jsem zjistil s velkým údivem a hrůzou. Zřejmě vůbec není problémem, aby v Českém Skautu takoví lidé přetrvávali a dokonce prospívali. Hanba, hanba, hanba organizaci, která si neumí udělat pořádek ve vlastních řadách a ještě zmíněné existence kryje a chrání! Je to má životní zkušenost.
    • JSEM SICE JEDNA Z ŘAD SKAUTŮ, ALE I PŘESTO S VÁMI PLNĚ SOUHLASÍM V TOM ŽE NĚKTEŘÍ SKAUTI SE MIMO ODDÍL A KOLIKRÁT I V NĚM CHOVAJÍ NAPROSTO ODPUDIVĚ A A NEDIVÍM SE ŽE NA TO LIDÉ TAKTO REAGUJÍ. EXISTUJÍ ALE I TACÍ CO JSOU SKAUTY TĚLEM I DUŠÍ A PROTO JE DŮLEŽITÉ SI TYTO DVĚ SKUPINY ROZDĚLIT
      Jsem sice jedna z řad skautů, ale i přesto s vámi plně souhlasím a rozumím vám. Někteří skauti se mimo svůj oddíl a často i v něm chovají jako banda nesnesitelných individuí a nedivím se že na to lidé takto záporně reagují. Ale existují i takoví, kteří jsou skauty tělem i duší a proto je důležité si tyto dvě skupiny rozdělit.
      • omlouvám se za ten caps lock nebylo to v úmyslu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit