-
Všechno nejlepší :))))))))))))
-
autogram
Ahoj lidi hele zkoušeli jste někdy poslat Rufusovi dopis že by jste chtěli autogram? Já to chci ted zkusit na tehle stránkách:http://www.csfd.cz/here c/2385-rufus-sewell/autogram/
Tak se chci zeptat jestli to někdo zkoušel napište mi prosím *4* -
-
Zkoušela, přišla jen kopie fotky s autogramem, takže nedoporučuju ://
-
-
Zkrocení zlé ženy
Mám na srdci dva dotazy, takže... nemáte náhodou někdo český nebo slovenský titulky ke Zkrocení zlé ženy (2005)?
Ten druhý se týká twitteru - teď se tam dá najít každý druhý a tak jsem zapátrala a našla i Rufuse - jen mě tam zaráží ta Brazílie *1* -
-
Re: Zkrocení zlé ženy
To je jen fan-club *1*
-
-
Narozeniny
Jinak vše nej Rufe!! -
Rufus
Tenhle chlapík by mělstále nosit černé brýle,může tím svým pohledem i zabít *5* Skvělej herec a nádhernej chlap *5* -
-
Re: Rufus
Cožpak ty nevíš, že ty jeho "rentgeny" jsou typické pro lidi narozené ve znamení Štíra? *3* *5* -
-
Já jsem Štír a o "rentgenech" nic nevím. Ale ty jeho mají neuvěřitrlnou nedefinovatelnou barvu. :) Někdy se mi zdají zelené, někdy světle hnědé a někdy dokonce šedé... Tušíte někdo správnou odpověď?? :))
-
-
Re: Rufus
Tak to máš naprostou pravdu :-) Ten jeho pohled.....nedá se mu odoloat. V jeho očích bych se mohla utopit :-D *14*
-
-
rufus
rufus je ten nejkrasnejsi chlap.....libi se mi filmu Zkroceni zle zeny nebo Tristan a Isolda...a ten jeho pohled..wooooow -
nebezpečná krása
nedávno som videla film Nebezpečná krása a neviem ho nijako zohnať.keby niekto vedel tak dajte vediet.dikes.bye -
-
Dá se stáhnout česky dabovaný nebo v originále na www.ulozto.cz. :)
-
-
Nebezpečná krása
Schánim film Nebezpečná krása,kdyby byl v češtině,bylo by to super.Díky -
-
Re: Nebezpečná krása
film mám v češtině...stáhla jsem si ho na ulozto.cz *3*
-
-
nebezpečná krása
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo film nebezpečná krása. Scháním ho už nějaký čas, ale marně. Dejte vědět prosím. *3* -
-
Dá se stáhnout česky nebo originál na www.ulozto.cz. :)
-
-
RUFUS:-)
no Rufus je fakt super..NEBEZPEČNÁ KRÁSA..já už ji viděla tolikrát.. *14* ale můj nejoblíbenější film s ním je ...DIVOKÁ ZEMĚ..fakt bomba *3*