Přejít na výpis diskuzí

Samaire Armstrong

OSOBNOST 12.4.2007 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beautifl girl most suited to her in the movie Iam you and you are me bud the hairstyle.Bud otherwise pretty inteligent actresses especiality do not understand how you can be from Japan just super gorgeous girl. *14* *14*
  • Nádherná holka proste kočka *14* *14* nejvíc jí to slušelo ve filmu já jsem ty a ty jsi já a kdybych ji neznal z webu tak vubec bych nevěděl ze pochází z japonska vubec nato nevipada proste nadherna inteligentní ale trochu ty účesi *14* *14* *14* *3* *3* *3* .
  • Souhlasím!

    Vážně je super, souhlasím s váma! v tom filmu Já jsem ty a ty jsi já byla úžasná! Ale hrála třeba i v tom seriálu O.C. California a nebo v klipu Daniela Powtera- Bad day, tam jí to taky moc slušelo, určitě se mrkněte!
  • Super

    jj!Ona je fakt skvělá.Hrozně jí to slušelo ve filmu Já jsem ty a ty jsi já! *3* Vůbec jsem ale netušila že je z Japonska!Fakt je super,dobře hraje ale teď jsem ji nikde moc neviděla!
  • sam

    je to mrtě herečka...nejvíc se mi líbila ve filmu já jsem ty a ty jsi já..tam byla uplně ůžasná ptž je mrtě hezká...akorát co mi vadísou ty její ůčesy..ubec jí ty vlasy neslušej a že jich už hodně vystřídala těch barev...nejvíc jí to slušelo když měla ty vlasy v tom filmu já jsem ty a ty jsi já..tam jí to upa mrtě slušelo..byla tam mrtě kočka...she is better! *3* *3* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit