-
Už by mala ísť do dôchodku a jej spev už teraz otras
-
Za mlada bola dobrá speváčka. Teraz má koncerty, keď už zostarla a vtedy za čias mladosti sem ani nepáchla
-
Hudebně nejplodnější léta 20. stol. byla šedesátá léta.
-
bez ní by 80 léta vůbec nemohla být moje mamka jí má moc ráda a já taky *1* *2* *15*
-
Happy Birthday - نیک خواہشات
-
Prostě SANDRA je úžasná, koncert v Praze na Žofíně byl velkým zážitkem a asi nejen pro mne !! *14*
-
musím taky přiznat.že Sandra vypadá dobře,taky sem na ní v 80letech trsal. *4*
-
happy birthday Sandra.
-
tak
všechno nejlepší *3* -
-
Re: tak
Sandra bude mít koncert v ČR ale nebude sama pojede se svým současným manželem Thomasem Andersem. Více na lidé forum modern talking nebo www.loket.cz -
-
Bože, co se tady člověk nedočte za nesmysly... S manželem Thomasem Andersem :-) Tak ten byl dobrej.
-
-
Re: tak
Připojuji se - dodatečně: Dear Sandra, Happy Birthday to You! You are lovely and very nice.
-
-
Sandra
Neumím si představit 80 léta a svou pubertu bez okouzlující zpěvačky Sandry a jejích písniček.Mou nejoblíbenější je sice postarší balada LORINNE,ale i její nové písničky mají něco do sebe.Navíc Sandra stárne s noblesou,není to žádná umělá a silikonová figura.Je to krásná ženská a věřím,že nás bude stále mile překvapovat. *4* *14* -
-
Ta píseň se ale jmenuje Loreen.
-
Re: Sandra
Přesně tak je okouzlující a její písničky také! *5* Hlavně třeba In The Heat Of The Night, Don't Cry (Breakup Of The World) *14*
-