Přejít na výpis diskuzí

Sébastien Izambard

OSOBNOST 7.11.2008 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nej nej k Tvým brzkým narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!
    už za 2dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hlavně zdraví a štěstí a lásku a radost z dětí
    a ještě hodně a hodně krásných písniček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *14* *4* *3* *14*
    přeje Hanka
  • TheDarkness
    Vše nejlepší *5*
  • ...koncert opravdu nezklamal!Poslouchat ID na CDnebo DVD je krásná věc,ale to se musí vidět!!!Doufám,že bude nějaké příště!!! *14*
  • lL divo - niečo úžasne, fantastické, famózne, zakaždým mám z nich husiu kožu aj slzy v očiach, počúvam ich stále dokola.
  • Stala jsem se fanouškem této skupiny teprve nedávno,ikdyž jsou spolu již 10 let.Čím víc Sebastiena poznávám,tím víc ho obdivuji.Těším se na podzim do Prahy,protože to je prý teprve ten pravý zážitek.
    • Já jsem fanynka už pár let a moc se těším na nadcházející koncert v řijnu. Ten minulí byl super. *3*
  • Všechno nejlepší k narozeninám !!!!! *14* *3* *4* *14*
  • Sebastien je určitě bezesporu úžasný muž,pohledný a nadaný!
    ráda ho poslouchám a jsem jeho nadšená fanynka stejně jako
    skupiny Il divo! moc jim fandím!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hanka
  • Ráda bych zde zveřejnila info,pro fanoušky IL DIVO,jsem z fanclubu IL Divo na facebooku a máme kontakt s tajemníkem pana Karla Gotta , panem Janem Adamem. Pan Gott bude mít zítra tedy v so v 9.05hod a v ne v15.05 pořad na ČR 2 Praha pořad věnovaný IL DIVO , který se jmenuje"Zpátky si dám tento film,pan Gott nám pomáhá s reklamou na naše oblíbence a jako jediná osobnost,ještě s p.Evou Urbanovou IL DIVO propagují,připojte se s námi k poslechu jistě zajímavého pořadu.
    Poprvé se p.Gott zmínil o IL DIVO již v listopadu loňského roku ve stejnomeném pořasu,kde byla jeho hostem p. Eva Urbanová a jako první v naší republice mluvili veřejně o našich klukách.Náš fanclub na facebooku spolupracuje s pořadatelskou agenturou koncertu a i díky tomu máme lístky v prvních dvou řadách sektoru 001 a 003 v O2 aréně. Přijďte mezi nás už je nás pomalu kolem 900 členů. Lístky jsme kupovali hromadně pro členy fanclubu,kteří o to měli zájem .
    Pavlína
    • Dobrý den,chtěla bych se zeptat jk se do vašeho clubu dostanu díky Iveta
      • Verca0090
        mě by to také zajímalo, jak se jmenuje Váš fanclub? třeba se mi povede jej najít :)
  • vše nej

všechno nejlepší k dnešním narozeninám *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit