Přejít na výpis diskuzí

Stephanie Seymour

OSOBNOST 31.12.2006 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephanie Seymour

    Všetko najlepšie k narodeninám Stephanie!
    Happy Birthday :)
  • pisan

    Krásná ženská

    velmi oduševnělá tvář a moc hezká. *4*
    • Ona je jen hezký obrázek a velmi povrchní člověk. Cítila jsem to z ní už v době, kdy chodila s Axlem Rosem a viděla videodokument z natáčení klipu November rain, kde působí namyšleně a s cigaretou v ruce.
      Fernando Lebeis (nevlastní bratranec po dobu šesti let) ji dobře znal a prohlásil o ní, že ji nenávidí. Označil ji za nestálou a že neumí mít upřímně ráda bez vedlejšího úmyslu. Její matka je to samé.
      Je to feťačka závislá na kokainu a vodce a Axlovi byla během jejich vztahu nevěrná s Beuttym, Sheenem a Brantem. Zajímavý je, že se málem rozvedla s Brantem a ten ji taky obvinil z nevěry. Pak se k němu vrátila. Co jí zbývalo, nemohla nad tak mocným a bohatým mužem vyhrát, protože chtěl děti do své péče . *4* A kromě toho po jeho boku měla "postavení".
      Mrzí mě, jak hodně ublížila Axlovi, protože on se v tom vztahu opravdu snažil, staral se o jejího syna (podstupoval náročnou psychoterapii, aby se zbavil svých problémů) a dělal pro ni všechno, co jí na očích viděl. Pravda o jejich vztahu je úplně jiná, než se snaží Stephanie podsouvat médiím. Nebylo těžké, z něj udělat agresora s jeho minulostí... Jak jednou řekla Beta Lebeis, že ji unavovalo být s mužem, který tolik utrpěl.
  • afd

    Krásná to žena.
  • hi add me on msn please umut323@hotmail.com

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit