Přejít na výpis diskuzí

Táňa Fischerová

OSOBNOST 10.10.2008 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jestli Vám to nedošlo nebo jste tak vypočítavá (ačkoli je jasné že to nemůže fungovat), samozřejmě si většina národa včetně mě myslí to druhé. K tomu smyslu novinářů. O té krátké diskuzní rukověti o smyslu práce novinářů si myslím to samé co u Vás.
    Vidoucí Ovce
  • Jako herečka nic-moc a jako člověk se projevila svými názory-SLUNÍĆKÁŘKA-zřejmě za působení v PS ji úplně změknul a nebo spíš odešel mozek do nenávratna!
  • Dobrý den.
    Chtěla jsem popřát paní Táně Fišerové vše nejlepší, hlavně hodně zdraví. Velmi si Vás vážím a děkuji za to, jaká jste. Volila jsem Vás, nejen kvůli sobě, ale i kvůli mojí mamince, která Vás chtěla volit také a od konce listopéadu je hospitalizovaná kvůli CMP a nemůže tímto vyjádřit svůj hlas. Jsem speciální pedagog a vysokoškolský pedagog a asi bych musela vrátit diplom, mj., kdybych volila kohokoli jiného.
    Držím Vám pěsti ve všem a ještě jednou děkuji, že jste, jaká jste. Držte se, s pozdravem PhDr. Jana Dlouhá, Ph.D. *4*
  • Vše nejlepší k narozeninám.

    Vše nejlepší k Vaším narozeninám přeje Kamil z Ústí nad Labem.
  • Vše nej k narozkám.

    Vše nej k narozkám přeje Kamil. *3*
  • přání

    Vážená paní Taťano
    Přání k Vaším narozeninám přání hlavně
    dobrému zdraví,štěstí a dobré pohody
    i v letech příštích. *4* *4* *4*
  • Vše nej k narozkám.

    Vše nej k narozeninám přeje Kamil. Dvakrát jsem se setkali. To když jste měla dceru v nemocnici v Ústí nad Labem a jela jste do Prahy. A pak v Praze-Holešovicích na nádraží, jela jste tenkrát na Děčínsko na chalupu. Hodně zdraví přeje souznitel Haničky Zagorové, Zory Jandové a Jany Štěpánkové. *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit