Přejít na výpis diskuzí

Thomas Hewitt

OSOBNOST 29.6.2008 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento člověk do opravdy žil to by to asi nebylo točené podle skutečné události některý lidi co tu píšou tak sou retardovany sami protože otom vědí kulovi
    • Nežil nikdy je to fiktivna postava inšpirovana vrahom menom Ed Gein... 

    • leatherface
      Souhlas ten film byl natočený podle skutečné předlohy a Thomas Hewitt je skutečný jen že přeci jen pravdu vím já. Proč je takovej jinej. Narodil se už znetvořený maminka pila jeho když byla těhotná a umřela když se narodil. Pak se ho ujmuli pěstouni který žel byl kanibalové ale i přesto Thomas se přes svoji nemoc vyvíjel dobře. Ale neměl ho nikdo rád trápili ho mlátili a nadávali. No zoufalství ho dovedlo až k vraždám. Nemohl unést tíhu urážek a a ran co dostal v 1 díle jsem viděla jak plakal. Byl pár chvil bez masky. Jen ukázali utrpení jednoho nešťatsníka a to není správný u nás bydlí zrovna takový chudák znetvořený ja tady náš Thomas. Nechápu co pak tyhle chudáci za něco můžou co se narodí jako netvoři nechápu proč někdo natočí film o tomhle chudákovi bože. Co pak v tomhle světe není žádná úcta jako. Co s toho Thomas jako má s toho života nic. ne nechápu jak někteří z nás těmhle chudáčkům můžeme ubližovat a vůbec vrah nebyl kdo viděl druhý díl tak ví že mám pravdu. Asi by jinak nevraždil to dá rozum ne. V žijte se do něj jako i když je starej už tak ale má v sobě bolest jako. Nebyl ženatý byl odvržen ze společnosti byl nazíváný dementem a jako nevím. Čím se provinil že je znetvořený vždyť je to člověk jak my. A Kanibal není mstil se prostě jako Jade Sawyer ten měl podobný osud nebo Junior alias Leatherface to samé se mu přihodilo je znetvořen a Jade je dospělí a chová se jako 8 leté dítě. A jen proto že byl vyhozen ze společnosti a totéž Junior a nebo tady náš Thomas. Pokud nejsou normální tak nemají šanci a tak je to ve všem. A hlavně si vždy s pomeňte na film jak se mstil a raději ho nechte být. Protože nevím co by bylo.
  • jak by mohl ještě existovat....NARODIL SE 1906 a je rok 2015-2016 musí mu být tak pře sto let
    *3* *3* a navíc nevěřím že se dožívá tolika let *3* *3* nikdy nebyl dopaden takže umřel stářím neměl léky ani se on ho nikdo nestaral protože kdyby přišel do civilizace byl by dopaden už dávno a taky dávno umřel.....píšou to jen aby jsme se báli jenže jestli si chytrý a uvědomíš si to jako já tak je jasný že umřel už dávno pro blbečky kteří áááá on ještě žije *3* *7* *16* chci vidět vás jestli se takového věku dožijete někteří lidi ano ale ti mají léky a rodinu co se oně stará a on neměl nikoho *3*
  • Pojďme si trochu přiblížit postavu legendarní "Latherface", tedy postavu známou ze všech různých zfilmování Texaského masakru. Hned na začátku bych rád uvedl na pravou míru všechny nepravdivé informace které kolem Kožené tváře a celého Texaského masakru kolují. Tvůrci filmu se vždy před film snažili umístit medailonek o pravdivosti, z které zfilmovaný materiál pochazí, ale jen znalec ví, že je to velice zcestné a má to působit jen pro hlubší dojem divákovy mysli.
    Co tedy odjakživa inspirovalo tento nesmrtelný námět a hnalo filamaře za senzací? Nebudu Vás napínat a prozradím, že to byla skutečná postava člověka se jménem Ed Gein. Abychom pochopili, pojďme si Eda trochu přiblížit.
    Ed se narodil roku 1906 ve státě Wisconsin a vyrůstal a "působil" v mětečku Plainfield. Jeho fanatická matka a otec alkoholik pro Eda neznamenali nic dobrého. A tak po smrti rodičů a svého bratra se Ed uzavírá sám do sebe, začne si kupovat knihy o anatomii a sám si otevře "svoji tajnou chirurgickou praxi".
    Nejprve vykopává mrtvoly v okolních hřbitovech, ale posléze mu to přestává stačit, tak se neštítí ani opravdové vraždy. Asi nejvíc po jeho odhalení byla veřejnost šokována tím, co se našlo v jeho domě. Ed byl vynalézavý muž a tak lampička z pateřních obratlů, či trofeje ženských hlav na stěnách patřily ke standartnímu vybavení jeho domu. Ovšem nejvíce právě filmaře inspirovalo to, že si Ed šil z kůží svých obětí celé oděvy a masky. Později doktoři zjistili, že se Ed chtěl stát ženou, když při svých vypravěních mluvil o tom, jak si na sebe nasazoval kůže svých obětí a tančil za svitu měsíce.
    Takže už prosím nikdy žádné zvěsti o zaručeně pravém Thomasi Hewittovi, protože smyšlený Thomas, byl proti své skutečné předloze jen chudý příbuzný.
  • Paneboze, to jste vazne vsichni tak retardovani? Chapete, ze to je vymyslena filmova postava? Podle vas nejspis zije i Harry Potter.
  • o.... on stále ještě žije? a je na svobodě?! *8* *8* *8* *8*
    • je to fiktivní postava
      • Není. Wikipedia v tomto ohledu nemluví pravdu. Jsou natočené i reálné záběry z jejich domu. Byla to vražda se spoluprácí. Zabíjel projíždějící. Opravdu žil. A nejspíže žije do dnes je mu asi 60 let.
        • ses id*ot *7* dodnes nezije, protoze nikdy ani nezil
  • ale je tma chyba.narodil se v jiné rodině s kožní chorobou a praví rodiče ho odložili a pak se ho ujala ta rodina co je napsaná v životopisu doufám že jsem pomohl *4*
  • Nikitahewitt
    tohoto člověka mam ráda ......ne jako masového vraha ........ale jinak......miluji záporné lidi.
  • Hrozně ráda bych o Thomasovi věděla něco víc.....byla bych ráda kdybych mohla odjet do texasu a videt jeho dům......prý tam pořád ještě stojí......a myslím si že bych neutekla před někým takovím jako je on.
    je to moje nejoblíbenější hororová postava....
    a vaše určitě taky.... *1* *1* *1* *1*
    • ty by si sa nebala v krocit do toho domu tomu neverim ale aj ja by som sa tam rada isla pozriet do toho domu hej mas pravdu aj moja je to nejoblíbenější hororová postava..a naco sa bat niekoho ako je thomas hewitt nemislis *1*
    • Nikitahewitt
      souhlasím stebou ....... *1* *1*
  • thomas je zlej člověk von zabil lidi 33 obědi a místo zvířat lovil lidi čentl jisem na wikipidi *9* http://cs.wikipedia.org/wiki/Leatherface *10* *7*
  • joo tak on kdyz vubec existoval mel urcite nejaky city :DDDD projevoval svi citeni na lidski chrbtici :D ti co tomu eri ze zil maji tak asi do 13let a ti ktery s nim souhlasi by se mneli lecit tot vse :D *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit