-
Nej režisér na světě
-
Jeho filmy jsou jedny z nejlepších!
Temné stíny, beetlejuice, střihoruký Edward, Sweeney Todd, Alenka v říši divů, frankenweenie, mrtvá nevěsta....
Je toho prostě mraky a vždy je to super. Líbí se mi, že do toho umí dát trochu ten nádech děsu a něco pro to pobavení. U těch novějších se mi líbí, jak je to propracovaný a zajímavý a to hlavně u Alenky v říši divů. Umí si i vybrat skvělé obsazení. *3* -
Všechno nejlepší Time! Jsi úžasný režisér, tvá díla se mi moc líbí! *4*
-
Souhlasím!
Souhlasím! Je to génius! Jeho filmy jsou úžasné! Hlavně Nightmare Before Christmas a Corpse Brigne (V angličtině to zní líp *3* ) Je vážně skvělej! -
génius!
jedním slovem...génius.
Jeho filmy jsou prostě geniální.
Každý film který tim natočil vás donutí se nad tím zamyslet.
naříklad karlíka a továrn na čokoládu.
Ten film je sice vtipný a ale když se nad tím zamyslíte tak ani zas tak ne protože je to prvda že takov děti na světě opravdu jsou a je jich větna(myslím tím fialku garderóbouvou,a td.)
Je to prostě génius.
Někteří režiséři a lidi říkají ,,ten člověk je nějakej divnej,podívejte se na ty jeho filmy"
Tohle ale říkaj jen ti kteří se v televizi koukaj věšinou na samí hovadiny a nejsou schopný se zamyslet na jeho filmy. *5*
jeho filmy sjou vždy a vždy jistou krásou! *4* -
:)
Tim je největší génius na světě, kam se na něj hrabe Da Vinci. Tim je supercool, sexy, vtipnej a loool *14* *4* -
Všechno nejlepší!
Všechno nejlepší pro tohoto úžasného režiséra. Přeji hlavně spoustu nových úžasných filmů, chuť do práce a spolehlivé lidi kolem sebe. -
Happy birthay
vše nej, nelepsí režiser na světeě :) -
Narozeniny
Také přeji všechno nejlepší :D -
xD
Přeju všechno nejlepší.. přeju ti hooodně inspirace aby si mohl natočit ještě mooooc filmu :) si skvělí režisér :)))