Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Hudeček

OSOBNOST 29.8.2013 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Hudečku po dnešní debatě v pořadu Václava Moravce jste mne přesvědčil, že jste opravdový hlupák a pouhý karierista, který nemá ani základní slušnost aby nelhal. Jste agresivní člověk, který útočí protože nemá argumenty. Jsem rodilý pražák a stydím se za to, že jsme jako pražáci dopustili aby v našem městtě byl,žil a dokonce nějakou dobu vedl magistrát člověk jako jste vy.
    Odstěhujte se tam kam patříte.
  • Pane primátore Hudečku, jste notorický lhář-viz. povodeň 2012 a vaše bagatelizující výroky o dění a různých situacích, jak na Magistrátě, tak v republice. Myslím, že funkci naprosto nezvládáde. Karta Openkard, tunel Blanka a vaše podivné projevy před volbami. Vám nejde o blaho Prahy a jejich občanů, vám jde o post primátora - dobře placené místo bez osobní zodpovědnosti. KO. *6*
  • Dobrý den Pane Hudečku,

    Z Vašich prvních kroků ve funkci primátora je zřejmé, že jste na ni ještě nedozrál. Byla to určitě velká chyba, že Vás do funkce dosadili, ale je mi jasné, že jablko nemůže padnout daleko od stromu a že pokud zastupujete lidi typu pana Kalouska a Schvancenberga, tak si Vás vybrali proto, že se jim i podobáte. Upřímnou soustrat pro celou republiku a pro vztahy našich mněst se zahraničím. Doufám, že se k Vaší iniciativě s vypovězením přátelských vztahů s Petrohradem a Moskvou nikdo nepřipojí a žen tobude poslední hřebík do Vaší rakve veřejného působení.

    S pozdravem Milan Pavelka
  • Rozhodnutí pražských radních pozastavit spolupráci s Petrohradem a Moskvou z minulého týdne označila ve středu radnice města na Něvě za nepřátelské gesto. Vedení Prahy podle primátora Tomáše Hudečka reagovalo na agresi Ruska vůči Ukrajině.Pražský primátor Tomáš Hudeček (TOP 09) vyvěsil na radnici ukrajinskou vlajku.http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/347364-je-to-nepratelske-gesto-odpovedel-petrohrad-na-pozastaveni-spoluprace-s-prahou.html
    ....Pane Hudeček, s prominutím podle mně jste si nasr al do vlastního hnízda, ale nám čechům - slovanům dělat ostudu nebudete. Měl byste se národu veřejně omluvit a odejít třeba Bruselu . Tam takový potřebujou !
  • Pane doktore, pojďte kandidovat za občanské kandidátky Strany zelených! TOPka si Vás nezaslouží!

    P. KOubek, NÚV Praha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit