-
Dobrá herečka, nádherná žena.
-
Byl jsem na její výstavě v Brně k jejímu jubileu narození i úmrtí moc hezká výstava.Skoda ze v mladém veku neodesla z Brna alespoň na par let do Prahy mohla natočit spoustu dalších filmu a stát se velkou filmovou hvězdou byla mimořádně krásná a talentovana.
-
Podlouhé době vyšel konečně velký článek o Vlastě Fialové v časopisu Sedmička redaktorum velké díky *3*
-
Legenda o lásce
Dnes jsme si opět připoměli v TV mistrovské herectví krásné Vlasty Fialové v Krškově orientální pohádce Legenda o lásce *4* -
DAVID
LÍDA BAAROVÁ A VLASTA FIALOVÁ JSOU NAŠE NEJKRÁSNĚJŠÍ FILMOVÉ HVĚZDY JEN VLASTA SE MĚLA NARODIT O PÁR LET DŘÍV ABY TO TAKÉ VÍCE ZŮROČILA -
-
Re: DAVID
Souhlasím *3*
-
-
Její syn
Její syn Jiří Fiala nás učí na Gymnáziu BK Angličtinu. -
nevim nevim
Mam takový pocit, že paní Fialová nehrála královnu ve Třech oříškách pro Popelku. Tu hrála německá herečka, kterou namluvila paní Květa Fialová, ale možná se mýlím. -
-
Re: nevim nevim
NEHRÁLA ALE DABOVALA JÍ VLASTA FIALOVÁ NIKOLI KVĚTA... -
-
Re: Re: nevim nevim
v žádném případě ji nedabovala Vlasta Fialová, byla to KVĚTA FIALOVÁ. na 100 procent. *13* *1* -
-
Re: Re: Re: nevim nevim
Tak si to chytrá naj´di na natu byla to Vlasta Fialová na 100 %
-
-
-
-
skvělá a dynamická herečka
V Legendě o lásce byla úžasná. Rozhodně měla v mládí krásy na rozdávání, taková ženská se narodí jednou za sto let. -
Legenda o lásce
Dnes konečně vyšlo také dvd Legenda o lásce v edici Legendy českého filmu všem doporučuji nádhera! *14* -
Jubileum
Dnes by se dožila Vlasta Fialová 80 Let jsem rád že čt nezapoměla na tuto velkou herečku a zařadila na čt2 inscenaci kterou jsem viděl poprvé Odchod bez řádu kde zahrála velmi přesvědčivě a také na čt1 slavnou Divou Báru kde byla krásná a už tak mladá podala skvělý a nezapomenutelný výkon děkuji