Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Vondruška

OSOBNOST 12.12.2008 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěla jsem se zeptat zda budou ještě nějaké příběhy Oldřicha z Chlumu?
  • První knihu pana Vondrušky mi darovala kamarádka a odstartovala tím lavinu. Zjistila jsem, že místní v knihovna je v nabídce má. Teď už mám přečtené všechny "hříšné lidí království českého" a chystám se na další. Už dlouho se mi nestalo, abych knihu přečetla během jediného dne, ale od téhle jsem se nedokázala odtrhnout. Jako bych společně s Oldřichem z Chlumu a jeho pomocníky ocitla v dobách krále Přemysla II. Otakara. Prostě nádhera. Moc děkuji autorovi za příjemné chvíle u jeho knih.
  • miluji historii

    MOC SE MI LIBI KNIHY PANA VONDRUSKY.DEKUJI ZA VASI PRACI.CLOVEK MA MOZNOST SE PONORIT DO DOBY DAVNO MINULE A PROZIVAT TO V PRITOMNOSTI.DIKY
  • Spokojenost

    Není to dávno, co jsem dostal tip na knihy tohoto autora. A po pár stránkách jsem jim propadl. Být pan Vondruška anglicky píšícím autorem, je v současnosti obletovanou hvězdou, zbohatlíkem a celebritou. Těším se na další knihy, a jeho románovým hrdinům přeji hodně dalších zajímavých témat a případů.
  • Jednička s hvězdičkou

    Plně souhlasím s pí.Jiroutovou.
    Objevila jsem tyto romány až nyní a jsem nadšena.Už jsem přečetla poslední román a těším se na další.Asi začnu zas od prvního.Musím si sestavit chronologické pořadív jakém byly psány. Doufám,že jich p.Vondruška napíše ještě mnoho.
    Děkuji mu za nádherný čtenářský zážitek.
  • Ať žije Vondruška!

    Knihy pana Vondrušky jsou skvělé!!!Byl by výborný učitel dějepisu.To by žáci určitě poslouchali jako myšky a jistě by si lépe naši historii zapamatovali.Jen tak dál.Skláním se (a nejen já) před jeho množstvím knih, které se zdá, píše jako na běžícím pásu a přitom jsou všechny obdivuhodné, napínavé a čtou se jedním dechem.Má už hodně fandů a i já k nim patřím.Stáňa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit