Přejít na výpis diskuzí

Žaneta Fuchsová

OSOBNOST 12.10.2008 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zda máte někdo spojení na Žanetu, prosím dejte vědět. Děkuji předem
  • Ahoj Žanetko. Doufám že si vzpomeneš na Olešku a odepíšeš mně.

    PF 2016

    vaclava.hroudova@seznam.cz
    • Ahoj Žanetko
      nemohu na tebe sehnat spojení, když přijdeš na tento vzkaz dej o sobě vědět. Máme si toho hodně říci
      s pozdravem
  • Žaneta byla výborná ve svých filmech.Myslím,že by se pro ní našla role i dnes,ale bohužel je to opravdu samá zahrada v ordinaci,cesty ven,prásk.Čenský,Adamovská,etzler a spol.bohužel do této kategorie zabředli takovým způsobem,že jedniná vzpomínka na ně připomína již zmíněné piččoviny.Lepší si člověka pamatovat,jako Žanetu,jako skvělou dětskou hvězdu,než aby hvězda již zmíněných zkoprnělých jelit,na které už je teď zapomenuto,ato stále točí,zhasla.Jenže doba je zlá a lidé zapomínají na vše.Jen přijít od pásu z práce domů a šupky,hupky 20:20 tv nova a primi krimi to jistí.Televize udělá ze slabého jedince dokonalou,hloupou loutku a tím pádem sledovanost reklam stoupá.Je to prachsprostá psychologie a tupců je tolik,že si tito lidé samy nabíhají.Ale zase kdo che kam,pomozme mu tam!
  • Máme až na rok stejný datum narození:)
  • Žádný zázrak, nějak se nezapsala lidem do paměti
  • mam velmi rada serial Vlak detstvi a nadeje,v ktorom okrem inych hrala aj tato herecka,,,tiez by som si radsej 100 krat za sebou pozrela tento serial /nie z nudy,ale so zaujmom by som studovala jednotlive postavy,keby mam cas/ jak si pozriet 1.diel nejakeho sucasneho serialu alebo filmu...a je to jedno ci uz ceskeho alebo slovenskeho
  • Žaneta patří mezi mé nejoblíbenější dětské herečky.
    Na její filmy se vždy rád podívám.
  • Myslím že do současné "úžasně hodnotné" filmové ani televizní tvorby nepotřebují hodné a pohodové lidi - do toho hnusu co se tu dnes točí potřebují i typy herců odpovídající politicky či mamonem pokřiveným dušičkám současných režisérských i producentských(sponzorských) elit této branže - raději si pustím 10 x Vlak dětství a naděje, než bych zapnul "bednu", a sledoval současnou hnusotvorbu !!!
    Proto buďte ráda, že mezi tyto frustrované chudáky již nepatříte - už není o co stát. *14*
  • Právě jsem shlédla video na streamu "osudy dětských hvězd" a nechápu, proč Žanetu nevzali na hereckou konzervatoř. Myslím si, že talent měla, vždyť to přece dokázala ve svých filmech,kterých bylo přes 30. Přece režiséři nebudou obsazovat lidi bez talentu. Je to škoda.....mě tak nějak přitahujou zapomenutí herci, ty dětské hvězdy nebo ti, co se objeví ve filmu jednou či dvakrát a pak nic.
  • Prosím zde někoho kdomá spojení na Žanetu, třeba jen mail, jsem její dobrý rodinný známý, ale dlouho jsme se neviděli a kde bydlela už nebydlí a ani nikdo tam neví kde se teď nachází. Žaneto pokud to čteč tu, tak jsem na mailu: air.aero@centrum.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit