Přejít na výpis diskuzí

Zbyněk Stanjura

OSOBNOST 7.11.2012 
15 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane ministře, hledáte finance v rozpočtu, proč se nepodíváte na rozpočet Hradu. jsme taková malá země a náš prezident ,který za celý svůj život neudělal kloudnou práci si užívá zámek v Lánech a ještě Pražský hrad .Kolik stojí provoz těchto nemovitostí a jeho osazenstvo financí a úplně zbytečně. vždyt by mohl užívat Laubeho vilu . myslím, že  zde je dost finančních rezerv. Prezident si žije jako král velké země , Přejeme hodně sil a dobré nervy  a děkujeme , že jste SPOLU šli do boje za lepší stát. .JANČIŽ

    • MartinDyntar

      Pravdou je že vysoký politici dnes zbytečně berou statisícové platy za hov.. a chtějí ted všude šetřit a utahovat nám všem opasky, to není z principu vubec dobrý, doplácíme na to pak všichni ve společnosti, asi chtějí něco skutečně změnit skutečně k lepšímu tak at laskavě jdou nám všem dobrým příkladem, at tedy začnou šetřit především u sebe v téhle covidové době, kde peníze pak všude nám chybí, jde mě o princip že by si měli v první řadě utahovat opasky sami sobě, žijou si nad poměry jako králové, jako prasata v žitě v těžké ekonomické krizi-v covidové době, nic více, ale toho se nikdy nedočkáme! Ne nejdou nikdy skutečně do boje za tzv. lepší stát, máme pravicovou vládu lidí bez sociálního levicového cítění s těmi chudými a s poctivě pracujícími, který nemužou dnes sehnat bez finanční hypotéky, bez dluhové pasti ani pomalu slušné i dustojné bydlení, tahle jejich komercionalizace uplně všeho povede k nejhorším životním podmínkám stejně jako je tomu právě v Americe, jsme sami tak trochu malou Amerikou, všude sami bezpáteřní hodnotově, morálně i finančně zkorumpovaný politický potalí......, co pochlebujou nejvíce Americe a lezou ji rádi politicky i společensky do prde..! O tom je dnes jejich politika, jejich demokracie a svoboda, že je na prodej uplně vše a bohužel uplně každý z nás! Já jim na takový zrudný kapitalistický americký přístup se.., máme pošlapané kulturní tradice i  naši národní suverenitu! Lépe mě je osobně mnohem s názory a s hodnoty dobrých čestných společensky nepohodlných vlastencu Tomáše Ortela a Ondreje Ďurici, zamysleme se nad tím co je nepříjemnou a nepohodlnou PRAVDOU a proč ji nikdo nechce raději slišet snad protože právě ruka ruku vždy u nás v Česku ráda myje a všechno tu korupcí v tomhle státě pak hluboce hnije! Nebudme už najivní, lehkomyslný co patří k naší české nátuře pracovitý, ale swině, držme spolu v této době nejen téhdy kdy je nám právě uplně nejhuře!! To se nám bohužel nikdy nedaří!!

  • Pan Stanjura za svého působení ve vládě nedokázal zhola nic, ani vlasy si neumí pořadně obarvit tento hodně stínový ministr. Jeho kritika současného ministra Ťoka je naprosto nehoráznou drzostí. Co ale můžeme čekat od příslušníka strany, která se osvědčila pouze na poli tunelářství a lobbingu.
  • Ten šedivý mikuláš s nabarvenou palici.Vypadá pořád blbě.Jako celá zlodějská ods .S tou starou kun.ou Němcovou...
    • Máš naprostou pravdu,je to blb!!!!!!
  • typická ODS samice od vepře.tyto parazity třeba nemilosrdně vykynožit z této země.v jeho případě je pojeb.ná celá rodina.takže hnus nad hnusy.jen opovržení a zvratky.a hanba,že tato kreatura pochází z mého kraje.
  • Bylo by dobře připomenout jeho roli v kauze "Slezanka", kdy se jako primátor Opava zasloužil o předražený nákup poloviny obchodního centra Slezanka (za cca 300mega) a tím zadlužil město úvěrem). Zúčastnění při troše alkoholu popisují okolnosti, kdy 70 mega byl úplatek prodávajícího opavského podnikatele částečně do pokladny ODS, který posloužil Staňurovi jako výtah do parlamentu a o něco se podělili další aktéři. Teď je stavba v centru Opavy poloprázdná. Policie věc šetřila, ale bohužel Staňuru nepřečurala a tak nám hajzlík z parlamentu říká jak proti korupci. Snad i boží mlýny zrychlí.
  • Zbyňku,jsi opravdu tak hloupý nebo to jen hraješ.Vždyť ty tvé bláboly ti už neuvěří ani dítě školou povinné a ještě z nižšího stupně.Člověk by měl mluvit jen když má co říct a vy už jste za ta léta toho řekli hodně přes plán,prosím mlčte a nedělejte ze sebe pitomce.Já vím,je to těžké ale opravdu zkuste to a dejte už slušným lidem pokoj.
  • Lempl a povaleč patří jako celá ODS do kriminálu.
  • Jojo, známe se celkem dobře z "agroše", tedy Agroprojektu Opava s.p., krom jiného jsme např. v těch časech za socialismu byli jako svazáci (SSM - kdo už nepamatuje, tak to byl Socialistický svaz mládeže) na brigádě v Albertovci ...
  • Vás asi nemuseli dlouho hledat.Máte vynikající způsob odpovědi na otázky,dovedete na otázku jaký je dnes odpovědět velmi rutinovaně.
    Dne je krásný den i u Ostravy rostou stromy a vRožnově ještě bijú hodiny
    zatím co v Praze se mi dobře spalo.Tak jakýopak je dnes den?
    • V Opavě je rozsahlá dopravní síť,pár trolejbusů a autobusů,dvě nádraží,takže o dopravě má velký přehled a jistě to pán odborník zvládne,když na obranu má i Karolina Peake.
  • Vypadá na šedesát, ostatně podobně jako zbytek takových lemrouchů typu Dědič z Tábota a spol. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit