Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • atom6th

    Hledám spoluhráče, Discord podmínkou. Já lvl500, 4k, 2.8K/D. Add me atom6th (PC).

  • Obiwan

    Nick by si měl uvědomit že spousta hráčů nemá za prdelí kamarády co mají v této hře miliardu hodin a tahají tě nahoru. Taky by si měl uvědomit že hrát to z Randomama je prostě peklo. Takže to že nelze spadnout z rankedu třeba z goldu do silveru nebo z platiny do goldu, Je podle mě fajn. Protože v jednotlivých rancích jsou stejně další 4 pod ranky ze kterých padat lze. Takze to že když chytíš šnůru zápasů na nic tak neznamená že nespadneš a jsi v klidu. Třeba v Dia lobby tě nasere když spadneš z Dia 1 před Masterem zpět do Dia 4 . A musíš to zase nahánět znova. Jasný Master a Predátor tyhle pod Ranky nemají :). Ale drtivá většina hráčů apexu se seknou v Platině a v Dia rancích. Takže ne Nicku nemáš pravdu. A když už by jsi chtěl na něco upozornit, měl by jsi se zaměřit co nejvíc té hře škodí a to neexistující MATCHMAKING systém :). 

    • Tenat

      A ty by sis měl uvědomit, že jsi stuck jen proto, že chodíš random.. Ape je hlavně o týmu. A na random se fakt spolehnout nedá.. takže ne, nemáš pravdu.. Spadnout by se mělo dát - už jen proto, aby tě to donutilo jet na MAX, a když to s randomem nejde, aby sis sháněl team.. to je celá pointa..


      • Obiwan

        Kravina. Tahle hra je teamplay o tom není pochyb ale valná většiny ten team nemá a ani nemá kde shánět. Discord? Ofi? Steam/ origin? Jistě tahle rada je po každý všude, a je v ní asi tak nula nula nic pravdy :).Mám to s vlastní zkušenosti i s vlastní zkušenosti okolí :). Kdy hledám už x měsíců a nikdo nikde prostě není k sehnaní. Discord, Steam komunita, facebook komunita..Nikdo a když už se někdo najde tak je to chvilková záležitost !. Takze pokud hru chceš hrát tak jí musíš hrát s randomem a jsi tam o čem jsem říkal :). Mužeš hrát jak chceš ale pokud nemáš dva dobré hráče mužeš si to jít pískat a body ti půjdou zbytečně dolu mluvím o high rancích DIA..ne ty první kdy si dáš i platinu solo. :). Takze ty pády z ranku by byli ještě víc frustrující než projebat Dia rank 1 na Dia rank 4 . V té hře je mnohem víc nesmyslů na který by tento apoštol měl apelovat a ne na padání z ranku ;). 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit