Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • archer97

    There is an article that let me know more about banks best bank uk 2023. Article provides a comprehensive portfolio of services that address various financial concerns. From basic checking and savings to investment options and loan services, they encompasses a broad spectrum of banking services. This diversity contributes to the fact that users can locate all of their financial solutions under one roof.

  • twicer

    Ta zmíněná situace kolem Cataclysmu je přesně ten důvod, proč k žádnému k razantnímu vývoji ce starém světě nemůže dojít, blizz už delší dobu neriskuje a jede na jistotu.

    • Derp_1337

      No já si vždycky myslel, že Cataclysm byl celkem slušný datadisk. 

      Bohužel měl smůlu, že vyšel hned po Wratch of the Lich King, který je dodnes považován za nejlepší datadisk. Takže trošku přehnané reakce hráčů se daly očekávat, když Cataclysm srovnávali s WotLK.


      Myslím, že momentálně by spousta lidí ocenila nějaké větší přepracování. Pořád dokola hrát to samé moc lidi nebaví (s vyjímkou pár nostalgiků, kteří hrají WoW Vanilla).

      • twicer

        Stím přepracováním je to ošemetné, nemyslím si že to bude jen pár nostalgiků, lidé co to ještě hrají a hrají to roky ponesou nelibě každou větší změnu. 

        Což vidím i jako důvod proč se do toho blizz extra nehrne. Není to úprava ze které si sednou na zadek všichni zákazníci, takže proč se dělat s něčím, co se nebude potencionálně líbit všem.

        Ale stejně na to dřív nebo později dojde, ono už tam není moc směrů kudy se vydat aby to mělo zvuk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit