Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Tyhlety novinky typu "nějaký hráč přestal hrát jednu online hru a začal hrát jinou" jsou absolutní nuda.

    Nejzajímavější na celém článku je tahle diskuze.

  • Jack1947

    Co byste nechtěli odešel k populárnější hře 😀😉

  • J.V.Stalin

    A přečtu si tady na tom webu někdy něco jinýho než kolotoč CS:GO, LoL, Fortnite, PUPG, CoD, Valorant apod...?

    Víte, že třeba i existují hry jako je např. Tekken, StarCraft, War Thunder a jiné? Popravdě mě to vlastně i dost mrzí, že když tu konečně vznikl web, který se zaměřuje na online hraní, tak to dělá takhle omezeně. O takovém Escape from Tarkov tady snad taky není ani slovo... ☹

    • uher

      Podepisuju!!! Hlavně to časté propírání různých streamerů a jejich problémů, je doslova plýtvání zdroji. Fakt by mě zajímalo kolik čtenářů problémy těhle mastiček zajímají.

      Jinak díky za zmínění Tekkena. V současnosti asi není lépe vybylancovaná bojovka (budiž důkazem, že turnaj je možné vyhrát i s postavou, která je považována za nejhorší, což je úplně super).

      Ale tady ted web mi přijde spíš jako experimenta věřím, že jednou přijde někdo, komu dojde, že i český hráč zná víc než 5 onlinovek...

      • tuco

        Jak pise kolega nize, je celkem mozny, ze profigamers.cz si cilovku (teprve) hleda. Provozovat u nas medium zamereny na esport asi neni uplne jednoduchy.

        K tem mastickam (to je co za pojem? nevim co znamena) podotknu, ze jsou to prave rekneme dramata co lidi obecne zajima. Rekneme Blesk vs Sport. 

        Jelikoz zijeme v dobe socialnich medii, kdy osobnosti esportu jsou casto zaroven osobnostmi techto medii, dochazi k prolinani obou profesi; celebrity a sportovce. 

        Vznikly pojmy jako content creator, reaction streamer, influencer, atd a vznikly protoze to nekdo zkusil a nekdo o to mel zajem. Nechci to zde dlouze rozebirat, ale staci se podivat na Twitch a je vidno kolik lidi masticky, a jejich problemy, zajimaji. 

        Tim vsim chci rict, ze odvolavant se na popularitu a pritom volat po obsahu co na spici popularity neni se mi jevi jako kontraproduktivni.  

      • Jack1947

        Tak ESPORT je celkově dost ojedinělé téma co se týče českých webů... chtít tady něco více než pár nejznámějších her by bylo nad síly každého.

        • J.V.Stalin

          Však proto jsem tu záměrně nezmínil hry mimo mainstream, ale spíš ty co jsou v obecném povědomí.

          Podívej se na hlavní stránku. Je tam 8 novinek a z toho se jich 5 (!) týká Valve/CS:GO. To podle mě vůbec není v pořádku a vlastně mi to trochu připadá jako podceňování čtenářů, že by se jim něco jiného nelíbilo (a přitom to ani nezkouší).

          Prostě bych od webu, jehož novinky se objevují na hlavní stránce games (a tím pádem na ně klikne mnohem víc lidí, než kdyby to dělali samostatně) čekal trošku jinou úroveň a něco, co by si místo na tak velkém webu zasloužilo.

          • Jack1947

            Napadlo tě že to že to dělá GAMEs reklamu ještě neznamená že to má s tím něco společného ?§ !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit