Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Uz jsem to psal pod jinym clanek na podobny tema, ale i presto ze aim assist je (v Apexu) polarizujici, tak pokud vim profi hraci (u kterych predpokladam, ze vim co cem mluvi) povazuji za dulezitejsi jiny temata, jako treba chybejici audio, gold knockdown shield nebo sniperka Kraber. Ono to bude asi vzdy polarizujici, i kdyz se to podari vyladit ci vybalancovat. Druha moznost je, znemoznit hrani s ovladacem, coz nepredpokladam, ze se nekdy stane, protoze i hraci s ovladacem kupuji balicky a skiny. 

    • Jack1947

      Je to crossplay co by jsi tam nechtěl ještě aby i konzoláci měli klávesy a myš ? 😃😂

      • tuco

        Mne je to uplne jedno, jestli je v Apexu aim assit nebo ne. Autor clanku spravne poznamental, ze jde o vec ktera komunitu "polarizuje" a ja jsem poznamenal, ze jedina moznost jak komunitu "odpolarizovat" - na rozdil od balancovani o kterym clanek pise - je hrani s ovladacem ze hry ostranit uplne. 

        Presne tak jak pises, kdyby totiz znemoznili hrani s ovladacem, tak by museli znemoznit crossplay, coz by se nasledne s nejvetsi pravdepodobnosti promitlo do nizsich zisku. 

        Crossplay, match-making, skiny, eventy, funkce report, atd, proste snad vsechny mechaniky v techto hrach jsou designovany tak, aby hrace ve hre udrzeli co nejdele a aby pak nasledne ve hre najaky penize utratil. Ne tak nasilne jako napr v nedavnem Diablo Immortal, ale tak sou ty hry delany, za pomoci behavioralnich psychologu a jinych expertu na lidsky chovani. 

        • Jack1947

          Taky mě to sere, nemám totiž vůbec náladu hrát s konzolistama proč taky jsou pomalejší... a většinou je mám v týmu já komunikace je tam taky na bodě mrazu, ale když jim začne člověk "nadávat" do peasantů tak se ozvou... prostě vidím že někdo je s gamepadem a už bych chtěl bejt na míle pryč🤢🤮

          Přesně napsal si to správně zajímavé že dříve to šlo, jistě můžeš vypnout crossplay ale pak se nediv že to bude trvat. Za mě nejdebilnější věc co se stala... 👎👎 po mikrosrancích jistě 😬😩😢

          (Tak ted bude mela napsal jsem urážku na konzolisty a že mě něco sere!👌👍💪🤛🤜👊✊)

          • tuco

            To jsem se nevyjardil presne. Me to nesere, jelikoz na moji dovednostni urovni, ktera je podprumerna, me to nijak zasadne neovlivnuje. Komunikace a jak Apex (zde za konzolisty nepravem oznacim deti) hraji to je na delsi povidani, ale "aim assist" mi v principu nevadi. 

            Pokud si dobre pamatuju, tak pokud v Apexu vidis nekoho s ovladacem, tak to vskutku znaci konzolistu jelikoz PC hrace s ovladacem nelze dle ikony identifikovat, ale taky vidis duo jelikoz konzolisti se dostanou do PC lobicek pouze pokud jsou "pre-made" s PC hracem. Tak to alespon bylo rok zpet. 

            • Jack1947

              Takže už asi moc nehraješ pochybuji že jen duo, ne fakt mě podobný "styl" pije krev když už maj bejt konzolisti tak hezky 50:50, nee fakt za MMR bych řezal doslova hlavu ! 🤢🤮

              Nejhorší je že ten ydiot co to vymyslel nikdy žádnou hru nehrál, nákej ynteligent... ale jo je to hnůj stejně jako pomazánkové máslo a tuzemák 👎👎👎👊

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit