Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorší je že tam všechno okolo stojí mrtě peněz a valve si asi myslí že jsou všichni boháči jako on.. třeba dota + bych zato dal max 5 eur na rok a ono to stojí ani nvm kolik mrtě.. a novím hráčům to pomuže dost ale když to stojí 30 eu nebo dolaru tak to pak nikdo nekoupi a radši to přestane hrat... A valve se pak divi že to nikdo nehraje.. bohužel nema mozek valve :(

    • twicer

      Nejsem si tak úplně jistý, kdo nemá mozek. :)

  • JohnyTheZik

    Pavle promin, nechci znit zbytecne povysene, ale tohle je hodne slaba interpretace dat. Clanek vypada, ze vzniknul, jen aby neco vzniklo :'D.

    > zářijový výsledek ale ukázal masivní pokles

    Kdyz nebudu brat v potaz to, ze je zari a deti se vraceji do skoly, lze se podivat na minuly roky, de facto tedy na celej graf, aby videl, ze cyklicnost je dost vysoka a ze tohle neni zadnej alarmujici pokles kvuli kterymu by muselo Valve vynalozit zvysenou aktivitu. Navic vysel New World a vliv na hrace je znatelnej u vsech ostatnich her v top 10. Da se predpokladat, ze hype casem opadne a hraci se vrati. To samy se stalo pri vydani PUBG, nic nestandardniho.

    > DotA 2 ale také v tomto měsíci měla pátý nejhorší výsledek za svou sedmiletou existenci

    Uhm, coze? Krome toho, ze to neni moc vypovidajici statistika, neni to hlavne ani vubec pravda.

    > V současné době se očekává, jaké novinky firma do hry implementuje a
    jakým způsobem se podaří nejen udržet stávající hráče, ale optimálně
    najít i nějaké další.

    Nic takovyho se fakt neocekava. Za 3 dny startuje TI, kolem ceho se strhava v dota komunite nejvetsi pozornost. Kvuli chybejicimu battle passu se teda neda ocekavat standardni srpnovej narust, coz ale s ohledem na dalsi minipass a predstaveni novejch veci na TI neznamena nic vyjimecnyho.

    Trochu me to mrzi, protoze me normalne bavi vysoka uroven tvejch clanku a videi. Tohle je ale bohuzel jen odflakla uvaha o nicem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit