Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik

ITT: člověk, co nechápe, jak fungujou průzkumy

• tuco

Je to asi 4 roky zpet co jsem se marne snazil vysvetlit znamemu podnikateli, ze esportem se da zivit stejne jako napr tenisem. Mozna jsme tedy od te doby nekam pokrocili :)

• tuco

Predesilam, ze snad vsechno co esportu pomuze ma moji podporu.

Nicmene, po precteni pdf mi neni vubec jasne co vlastne ten pruzkum zjistil. 

Prakticky priklad: Q: Kolik casu stravite sledovanim eletronickych  sportu? *(eletronicky sport jsem neslysel uz hodne dlouho)

Ted, na co se tazatel pta? Pta se na to, jestli nekdo sleduje Ninžu kdyz hraje Fortnite (coz podle mne neni v zadnem pripade sledovani e/sportu), nebo se pta jestli opravdu sleduje esport, tedy turnaje, ligy, kvalifikace ci scrims? 

Co si pod tim dotazovany predstavuje uz se proste nedozvime. Kdyz se budu divat z okna jak decka hrajou fotbal, tak tomu nebudu rikat, za sleduju sport. Sleduju jak si nekdo hraje. 

No a na tom stoji cela cast pruzkumu ohledne esportu. Jestli v TV nebo jinde, jestli sami ci s kamarady, jaka je vekova struktura divaku esportu atd. Nechci rict, ze je pruzkum k nicemu, ale je treba brat v potaz jake otazky byly kladeny a to, ze interpretace ziskanych dat muze byt pomerne siroka. 

• MalyZeli

Mě se nikdo neptal, a nikoho koho znám taky. Takže spíš 1/5 malinké  části populace kteří se nějak účastnili průzkumu.

• JohnyTheZik

"Překvapivé"

:'D riiiight

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit