Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    No VALVE tohle taky zatrhlo , chybu bych hledal ale především u Rodičů... nechali si dítko přerůst přes hlavu ted aby společnosti se zbláznily. Viz podovné levné-drahé mobilní hry😉

  • tuco

    Fortnite nesleduju, chvili mi trvalo :) nez mi doslo, ze sazet na vlastni zapasy asi znamena sazet se mezi sebou na vlastni zapasy, protoze jak jinak.

    Nicmene, existuji studie zabyvajici se sazenim ve hrach, zejmena pak vlivu takovych mechanik na deti. Za predpokladu, ze gamblerstvi je problem, tak jako jine chorobne zavislosti, tak bych rekl, ze je na miste se tim zabyvat a zkoumat. 

    Rodice mozna uhlidaj svoji kreditku, i kdyz ..., ale neuhlidaj co si jejich deti najdou na netu, co uvidi na TTV, YT nebo TikTok. 

    Osobne pravidla moc nemusim, ale ze by zakaz sazeni byl #RipFortnite, to mi prijde jako sikma plocha. Ze uz to neni takova zabava? Ja nevim, asi su fakt starej, ale my jsme vydrzeli hrat FPS MP 16 hodin denne a to tam bylo 5 ruznej zbrani, vsichni jsme vypadali stejne a head shot byl pixel shot. Prece se radost ze samotnyho hrani nevytratila, tomu odmitam verit.

    Konec koncu:  Negativní zpětná vazba v souvislosti s hrou Fortnite není pro její tvůrce nic neobvyklého.

    Asi ne, zejmena pak kdyz vydelky obvykle jsou. 

    • Jack1947

      Uznám že třeba ne Forknil, ale Cod mobile a (v OW) ted PAladins bylo příjemné mít nějaké ty skiny zdarma v minulosti jich rozdávali, a to i v SMite i když zase ne uplně dobře většinou na postavy které člověk moc nehrál. Nicméně pocit je to dobrej trochu se cítí člověk jinak ale že by za takovou mnohdy předraženou ptákovinu ( Jako třeba ty sety zbraní u některých her na mobil od 150- do i 2500-5000kč! to je normální podvod jenže fiurt to takhle bude když se nic dít nebude) nicméně když se člověk dostatečně namslá free blbinama nemá potřebu už nic víc.

      Jinak tebe chápu ale jiná doba nesnse už vůbec srovnání no.

      Je to spíše i pudem různých dětí noo, řadí se do určité skupiny zahraj si Roblox taková blbina a mnohdy tě tam sjedou že si chudej a nemáš robuxy :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit