Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Kolik let uz s tim cemu rikaji toxicita bojuji, porad nevyhrali a mozna ze ani ze toxicitu nepotlacili. A to si na boj s toxicitou najimaji PhDs

    Dle meho nevyhrali proto, ze herni prostredi ktery vytvorili nevyhnutelne k toxicite vede. Lidi sou lidi a prostredi formuje jejich chovani. 

    Prostredim mam na mysli treba match-making nebo zobrazeni K/D, ale predevsim koncept hry samotne, tedy ze tymy jsou vytvoreny z individualit bez socialnich vazeb. 

    Jelikoz prohra prijemne emoce nebudi, nektere (ne-li vetsina) z techto individualit pak hleda vinika tymoveho neuspechu. Nekoho na kom si vylit vztek a posilit sebejistotu. A prave zde toxicita predevsim vznika. 

    Srovnejme LoL a napr OW. Ted mam na mysli napr zobrazeni K/D, pozapasove odmeny, voleni MVP a ne voleni nejslabsiho clanku. 

    A co s tim? No nic. Dejte tam report funkci, to hraci taky radi delaj reportujou ostatni aby jim ublizili, nejhorsi prohresky (proti "rase", sexu atd) potrestejte banem (jelikoz to neni IP ban tak je to k nicemu) a zivot jde dal. 

    Toxicky prostredi produkuje toxicky chovani, kdo by to rek, ze?

    ---

    Jeffrey Lin: Yeah. So in our analysis of the whole player demographic, only 1 percent of players are the ones who are consistently homophobic, sexist, or racist. What's interesting, though, is that they're not responsible for a lot of the toxicity in the system.

    So when you break down the ecosystem -- how much toxicity is sourced from that 1 percent -- it's only about 5 percent. Actually, the majority of toxicity is the neutral or positive players.

  • Derp_1337

    Podle mě by stačilo, kdyby defaultně byl ten "all chat" vypnutý a jenom ti hráči, kteří o něj mají zájem, si jej můžou zapnout.  Kompletní zakázaní "all chat" je prostě přehnaný krok.

    Obzvlášť když nejvíce nadávek vždycky vypadne z teamových spoluhráčů, když jim někdo kazí hru. Soupeřícímu teamu je úplně jedno, že jejich protivníci tam mají totální lamu. Jenže zákázání teamového chatu by byl nesmyslný krok, protože by to dost pohřbilo teamovou spolupráci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit