Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli

    Ahm, a vsadím se že tyhle ženy z herní scény vystupují namalované, v šatech, výstřih až k čáře, a diví se že má v chatu úchyláky kteří se to nebojí říct. Chlapi mají v chatu taky úchyly, kolikrát mnohem horší, ale to nikdo neřeší. Čančáte se proto abyste se líbili, ono jinak by nebylo v herní scéně moc holek, protože většina streamerek má herní schopnosti na bodě mrazu a spoléhá na chudáky úchyláky aby darovali měsíční platy za iluzi vztahu s pěknou ženskou.

    • Naprosto přesně.

  • Dáma nemá pravdu a její výrok nejspíše vstoupí do historie jako největší pitomost všech dob. Z evolučního hlediska jsou tu ženy právě proto, aby se líbily mužům a tím pádem měly děti. Linie žen které nemají děti, jaksi zaniká a je celkem jedno, jestli celý život dělaly kariéru - na to se evoluce neptá. Pevně věřím, že za pravdu se tu příspěvky nemažou, jako už je to leckde jinde.

  • gio1

    Souhlas. Ženy přestaňte se nám líbit. Ušetříte nam spoustu problémů 😀

  • Doba se zacina blizit okamziku, kdy chlapi daji zenam skutecne pokoj 😀 Jen premyslim, zda to zeny oceni 😂

  • Corvus

    To jsou takové žvásty furt...

  • A proto je kategorie bazenku protoze velka cast zen nejsou k……y ktery se ukazujou v bikinach v obyvaku. 

    Taky mohu vsechny hoditdo jednoho pytle.


    • Jack1947

      WOnlyfans už vůbec ne a už vůbec to není o pornu jenom ne fakt byl o tom článek 😉😋😛

  • tuco

    Rekla .. nice on the ice (for you)? Zajimava fraze.

    Chtel jsem to rozebrat, ale to by bylo dlouhy a koho to zajima, takze jen poznamenam: Jestli pak slecna ci pani neni tak trochu frustrovana z toho, ze sama neni nice on the ice? 

    Ja s ni souhlasim v tom, ze vyroky o kterych mluvi jsou vyplodem primitivu ci mladiku pod vlivem hormonu, nicmene sex (stejne tak jako napr nasili) prodava (a ted bychom mohli dlouze diskutovat proc tomu tak je) a nezda se, ze by se to v dohledne dobe nejak radikalne menilo. 

    Mne to pripomina anketu "Sexisticke prastatecko". Jako jo, ale co nadelas? 

    Na sexu neni nic spatnyho, byt sexualne pritazlivy neni spatny, ale je rok 2022 a mozna by mel mozek sve pravo veta uplatnovat casteji nez pred 10 000 roky. No a komu to nejde, tak at si otevre Notepad a napise to tam misto do chatu. Jakej to je v tom rozdil? :) 

    • Row

      A neni to spis "nice on the eyes"? Tezko rict co je to za slangovy vyraz, jen mne to ale napadlo spis.

      Jinak mi prijde ze jim asi nevadi to jestli si o nich myslime ze jsou "bangable" (jestli jo, ma nechat doma rtenku a ocni stiny a jit tam v jutovym pytli), ale spis to, ze se o tom v ruznych chatech a pod videama dost nevybirave a vulgarne zminuji.

      Kdyz se mi nejaka zenska libi, tak se mi proste libi a muzu si mit i svoje fantazie, ale nebudu na ni na ulici volat ze je "sjizdna a ze si na ni vzpomenu az si budu chtit udelat hezkej vecer" a problem internetu je, ze je anonymni a tuhle sebereflexi tam ma malo kdo.

      • tuco

        Asi ano, dik za opravu. Ja to tam proste neslysim

  • MalyZeli

    Double post, pardon.

  • A chlapi tu nejsou od toho, aby vám pochlebovali,když nenabízíte ani ten pěkný zevnějšek.

    PS: Tím neschvaluji, že se někteří chovají jako hov.ada. Ale takovéto ublíženecká kritika (ve výsledku dopadající i na těch slušných 80+%) jen přilévá olej do ohně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit